Ako hrdličky! Chopra s manželom Jonasom v Londýne, neodtrhli sa od seba

Sú svoji už pár rokov, ale zdá sa, že ich láska je intenzívna ako na začiatku. Alebo možno ešte o trošku viac. Manželia Priyanka Chopra a Nick Jonas pôsobia ako hrdličky.

16.08.2021 12:00
627121919 Foto:
Manželia Priyanka Chopra a Nick Jonas v reštaurácii v londýnskom Notting Hille vyzerali ako zamilovaní holúbkovia.
debata

Počas víkendu sa americký spevák a herec a jeho polovička, ktorá pochádza z Indie, objavili v priestoroch reštaurácie v londýnskom Notting Hille. Dvojicu sprevádzala skupinka kamarátov, ale tiež paparazzovia, ktorí ich sledovali z väčšej vzdialenosti. Práve oni zachytili, ako sa 39-ročná hrdinka seriálu Quantico nežne túli ku svojmu manželovi.

Objatie, hlava položená na jeho ramene, bozk na líca či Jonasovo nežné stisnutie rukou okolo manželkinho ramena – dvojica naozaj pôsobila veľmi nežne a zaľúbene.

Video

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Do Londýna pritiahli partnerov pracovné povinnosti a tak sa zjavne rozhodli spojiť užitočné aj s príjemným. A výsledkom sú chvíle ako táto. Chopra pritom len pár dní pred spomenutou návštevou reštaurácie trávila čas v spoločnosti skupinky slávnych kolegýň (kamarátok). Išlo o herečky Michelle Yeohovú, Sandru Oh, Sonoyu Mizuno a Awkwafinu.

Tri zo spomenutých dám sa kedysi stretli vo filme Crazy Rich Asians a dodnes sa priatelia. Ako sa spojili práve s bollywoodskou hviezdou a bývalou svetovou kráľovnou krásy, však známe nie je. Podľa záberov z Instagramu si však spolu užili skvelú „dámsku“ jazdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #láska #Nick Jonas #Priyanka Chopra

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...