Po drsnom rozvode opäť šťastná! Exmanželka hviezdy This is us ukázala novú lásku

Jej posledný vzťah sa stal vďačným sústom pre médiá. Manželstvo niekdajšej televíznej herečky Chrishell Stauseovej sa totiž jej bývalý rozhodol ukončiť bez varovania a vraj veľmi necitlivo cez telefón. Dnes je však opäť šťastná.

18.08.2021 00:00
LA premiere of "Shang-Chi and the Legend of the... Foto: ,
Herečka a modelka Chrishell Stause a jej aktuálny priateľ Jason Oppenheim.
debata

Štyridsaťročná kráska sa objavila v pondelok večer na slávnostnej premiére novinky Shang-Chi a legenda o desiatich prsteňoch, pričom po jej boku stál Jason Oppenheim. Známy realitný agent a hviezda televíznej šou Selling Sunset z produkcie Netflixu trávil s Chrishell posledné mesiace veľa času, blondínka totiž pre neho pracovala.

Zdá sa však, že medzi šéfom a jeho zamestnankyňou preskočila iskra – už pred pár týždňami sa objavili prvé dohady, že Stause a o štyri roky starší Oppenheim tvoria pár. Vtedy spoločne odcestovali do Talianska a dokonca sa na sociálnych sieťach objavili zábery z dovolenky. Oficiálne potvrdili svoju lásku až na pondelňajšej premiére.

Herečka a modelka Chrishell Stause a jej...
Herec Benedict Wong.
+6Modelka a herečka Jhene Aiko prišla na premiéru...

Stause sa ešte v roku 2019 ocitla v centre pozornosti amerických médií aj verejnosti pre nečakaný rozvod s hercom Justinom Hartleym, jednou z hviezd seriálu This is us. Bol to práve Hartley, kto prekvapil, keďže žiadosť o rozvod podal len pár dní po tom, čo sa s manželkou objavili na spoločenskej akcii. Stause tvrdí, že o ničom vopred nevedela a že ju jeho rozhodnutie šokovalo.

Fešák, ktorý v seriáli This is us stvárňuje čiastočne sebeckého a rozmaznaného herca, sa medzitým dal dokopy s inou hereckou kolegyňou Sofiou Pernasovou a dvojica sa dokonca už stihla aj zosobášiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #partner #oficiálna #Chrishell Stause

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...