Žiadna ružová záhrada... Amber Rose tvrdí: Partner ma podviedol minimálne s 12 ženami

Hoci je úspešnou celebritou a presadila sa v šoubiznise, jej súkromie nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. S mužmi už prežila niekoľko náročných momentov a ani najnovšie skúsenosti jej asi na dôvere v mužské pokolenie nepridajú.

23.08.2021 00:00
608809058 Foto:
Modelka, autorka a moderátorka Amber Rose a jej partner Alexander Edwards na zábere z apríla 2021.
debata

Modelka, moderátorka a influencerka Amber Rose nedávno vyhlásila, že už nemá silu na to bojovať o svoj aktuálny vzťah. Partnera Alexandra Edwardsa, hudobného producenta, ktorého svet pozná pod skratkou AE, obvinila z opakovanej nevery s viacerými ženami. „Už som unavená z toho, že ma podvádzajú a som strápňovaná poza chrbát,“ napísala vo vlastnom „príbehu“ na Instagrame. „Všetkých jeho 12 prdelí, o ktorých viem a asi ich bude aj viac, si ho pokojne môžu nechať,“ pokračovala vo svojej insta-story.

Roseovú poburuje aj fakt, že všetky ženy vraj dobre vedeli, že AE je vo vzťahu a je otcom syna, no napriek tomu neváhali liezť s ním do postele. „Videla som všetky tie správy a konverzácie,“ vysvetlila. „Ale už nemôžem byť jediná, čo bojuje za túto rodinu. Bola som lojálna a transparentná, ale nedostala som späť rovnakú energiu,“ doplnila ešte.

nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň, žiarlivosť Čítajte viac Znamenia náchylné k podvádzaniu. Viete, čo na ne platí, aby ostali verné?

Hoci Amber Rose vraj pozná mená viacerých žien, s ktorými ju Edwards mal podviesť, tvrdí, že nikdy neprezradí ich mená. „Nie som tu na to, aby som ruinovala cudzie životy. Ale vy všetky dobre viete, ktoré ste to boli,“ odkázala ešte na svojom profile.

V minulosti bola Rose partnerkou rapera Kanye Westa, ktorý ju viackrát po rozchode nevyberavo komentoval pred novinármi aj vo svojich textoch. Známy je tiež jej vzťah s raperom Wizom Khalifom, s ktorým má osemročného syna Sebastiana. S Alexandrom Edwardsom majú spolu 21-mesačného syna Slasha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #nevera #kritika #partner #Amber Rose

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....