Sedemdesiatnik Schwarzenegger sa fitka nevzdáva: Dal si do tela pod holým nebom

Napriek tomu, že minulý rok v októbri podstúpil operáciu srdca a iní muži v jeho veku by sa už radšej "šetrili", bývalý guvernér Kalifornie a herec Arnold Schwarzenegger nemá takéto plány.

26.08.2021 00:00
Arnold Schwarzenegger. Foto: ,
Herec Arnold Schwarzenegger.
debata (2)

Rakúskeho rodáka len pred pár dňami zachytili kamery paparazzov v Los Angeles, keď sa v spoločnosti svojho kamaráta a osobného trénera vydal do miestneho fitness-centra. Arnie (74) dorazil na miesto vo Venice Beach na bicykli, pričom následne svojho „dvojkolesového“ tátoša zaparkoval a vydal sa do útrob športového zariadenia.

Ako sa ukázalo neskôr, nezostal len v interiéri, ale zamieril aj do exteriérovej časti fitka, kde absolvoval niekoľko zostáv na posilnenie svalstva. Pri tom všetkom ho snímali kamery a objektívy, no zdá sa, že bývalej hviezde hitov Terminátor či Komando to vôbec neprekážalo.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Herec je stále veľmi činný aj v kontakte s fanúšikmi, hoci aktuálna situácia ho núti skôr do online stretnutí. Len pred pár dňami Schwarzenegger pozval svojich fanúšikov na digitálnu konferenciu v nemeckom Kolíne nad Rýnom, urobil tak prostredníctvom Instagramu.

Napriek tomu, že pohyb a pravidelné cvičenie sú Arniemu blízke a vďaka nim sa udržiava v dobrej forme, filmové ponuky už prijíma sporadicky. Naposledy mohli diváci vidieť Arnolda vo dilme Terminátor: Temný osud z roku 2019. V ňom sa pred kamery v úlohe Sarah Connorovej vrátila opäť aj Linda Hamilton.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #fitness #Arnold Schwarzenegger

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...