Herečka Letitia Wright skončila v nemocnici! Zranenie na pľaci Čierneho pantera

Dvadsaťsedemročnú rodáčku z Georgetownu v Guyane by mali čoskoro prepustiť z nemocnice a jej zranenia by nemali oneskoriť produkciu snímky, ktorej uvedenie do kín je naplánované na júl 2022.

27.08.2021 00:00
Letitia Wright Foto:
Letitia Wright vo filme Čierny panter.
debata

Britská herečka Letitia Wright skončila v nemocnici po tom, ako utrpela ľahké zranenia počas nakrúcania marvelovky Black Panther: Navždy Wakanda v Bostone. Ako prvý o tom informoval portál Deadline.

Marvel v oficiálnom vyhlásení informoval, že nehoda sa stala v stredu počas nakrúcania kaskadérskej scény pre pokračovanie Čierneho pantera (2018). Dvadsaťsedemročnú rodáčku z Georgetownu v Guyane by mali čoskoro prepustiť z nemocnice.

Wright sa vo filme opäť predstaví ako Shuri, vedecky orientovaná sestra T'Challu, ktorého stvárňoval zosnulý Chadwick Boseman. Jej zranenia by pritom nemali oneskoriť produkciu snímky v réžii Ryana Cooglera, ktorej uvedenie do kín je naplánované na júl 2022.

Letitia Michelle Wright odštartovala kariéru rolami v televíznych seriáloch Top Boy (2011), Coming Up (2003 – 2013), Chasing Shadows (2014), Humans (2015 – 2018), Doctor Who (2005) alebo Black Mirror (2011), pričom posledný menovaný titul jej vyniesol nomináciu na Primetime Emmy. Jej filmový prielom priniesla dráma Urban Hymn (2015), vďaka ktorej ju nominovali na British Independent Film Award v kategórii najsľubnejších nováčikov. Celosvetovo však zaujala práve ako Shuri v spomenutej komiksovke Čierny panter z roku 2018 a túto rolu si zopakovala aj vo filmoch Avengers: Nekonečná vojna (2018) a Avengers: Endgame (2019). Predstavila sa aj v televíznej antológii Sekerka (2020), ktorá jej vyniesla nomináciu na cenu BAFTA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Čierny panter #Letitia Wright

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...