Aha! Trapas, ktorý sa kedysi podaril vojvodkyni Meghan, sa teraz pritrafil Lopezovej

Vždy tip-top, ale predsa sa chybička pritrafí! Aj slávne dámy by vedeli rozprávať...

01.09.2021 13:00
debata

Jennifer Lopez vyzerala počas cesty na módnu prehliadku Dolce & Gabbana v Benátkach priam kráľovsky. Značku reprezentovala v extravagantnom modeli, ktorý okrem iného tvoril aj dlhý plášť. Keď sa však zodvihol vietor, ten odhalil, že stylisti z plášťa speváčke zabudli odstrániť cenovku. Tá nápadne visela na plášti a priťahovala pohľady aj objektívy fotografov. Módne faux pas tak bolo na svete.

zväčšiť Jennifer Lopez počas cesty na módnu prehliadku... Foto: Profimedia
lopez Jennifer Lopez počas cesty na módnu prehliadku Dolce & Gabbana v Benátkach, stylisti jej z plášťa zabudli odstrániť cenovku. Tá nápadne visela na plášti a priťahovala pohľady aj objektívy fotografov.

Podobný „trapas“ s cenovkou sa podaril aj vojvodkyni Meghan v roku 2018. V tom čase bola bezpochyby jednou z najsledovanejších žien sveta a tak sa na tomto jej módnom zakopnutí vtedy „pobavili“ milióny ľudí (článok nižšie).

Meghan Čítajte viac Meghan sa podarilo poriadne módne faux pas! A pousmial sa celý svet

Počas jej návštevy v Tonge (2018) jej spod výrazných červených šiat značky Self-Portrait vytŕčala cenovka. Stalo sa to počas jej slávnostného príchodu po červenom koberci, po jej boku bol aj princ Harry. Meghan sa vtedy do červených šiat obliekla počas 90 minút trvajúceho letu z Fidži do Tongy. V lietadle si tak cenovku na šatách nikto nevšimol a manželka princa Harryho sa zrejme nemohla obzerať v zrkadle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #vojvodkyňa Meghan

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...