Cameron Diaz sa dočkala krásneho vyznania! Takto veľmi ju miluje jej manžel

Slávna Cameron Diaz je o rok staršia, 30. augusta oslávila 49 rokov.

01.09.2021 10:30
shutterstock 378555142 Foto:
Herečka Cameron Diaz.
debata

Pri tejto príležitosti na svoju manželku nezabudol ani Benji Madden (42). Na svojom Instagrame jej venoval krásne blahoželanie, ktoré len dokazuje, aké spokojné manželstvo prežívajú.

„Blahoželám mojej manželke, si krásna vo všetkých smeroch, sme takí šťastní, že ťa máme. Je ťažké vyjadriť svoje pocity jediným príspevkom, ale narodeniny sú dobrou príležitosťou povedať nahlas, že ťa milujem,“ napísal člen skupiny Good Charlotte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Benji Madden (@benjaminmadden)

Rodáčka zo San Diega sa pred vyše šiestimi rokmi pracovne stiahla a nové filmy nenakrúca. V roku 2015 sa Diaz vydala za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte. Hviezda komédií ako Niečo na tej Mary je či Svadba môjho najlepšieho priateľa pre magazín InStyle v minulosti o svojom manželstve povedala: "To, že som sa zaňho vydala, bolo to najlepšie, čo sa mi mohlo stať. Môj manžel je ten najlepší! Je to najúžasnejší človek a môj úžasný partner.“

30. decembra 2019 sa stali rodičmi dcérky Raddix Chloe Wildflower Madden, ktorú im v Los Angeles porodila náhradná matka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....