Očakávané hity s Tomom Cruiseom posúvajú premiéry! Na pokračovanie Top Gunu si diváci počkajú

Americká filmová a distribučná spoločnosť Paramount Pictures odloží uvedenie dvoch filmov s Tomom Cruiseom.

02.09.2021 08:05
debata (1)

Snímka Top Gun: Maverick, ktorý nadväzuje na film z roku 1986, do amerických kín príde v máji 2022. Až do septembra 2022 si diváci počkajú na snímku Mission: Impossible 7. Informoval o tom hovorca spoločnosti ViacomCBS, pod ktorú Paramount Pictures spadá. Harmonogram ovplyvňuje šírenie koronavírusu.

Pokračovanie Top Gunu, ktorého vstup do kín sa počas pandémie Covidu-19 niekoľkokrát odložil, sa má na veľkých plátnach objaviť 27. mája, keď malo byť pôvodne uvedené siedme pokračovanie série Mission: Impossible. Tento film do kín vstúpi 30. septembra. Hlavná hviezda oboch filmov Tom Cruise sa podieľa aj na ich produkcii.

Distribučné spoločnosti sa pokúšajú odhadnúť, kedy sa do kinosál vrátia diváci. Naposledy ich plány narušilo šírenie nákazlivejšej mutácie koronavírusu delta.

Reťazce kín ako AMC Entertainment, Cineworld či Cinemark sa spoliehajú na to, že filmy typu Top Gun: Maverick pomôžu späť do sál prilákať divákov. Dúfajú zároveň, že iné vysokorozpočtové filmy sa budú držať plánu. Napríklad nová bondovka Nie je čas zomrieť (No Time to Die) by sa mala v kinách premietať od 8. októbra. Hoci ani tento snímok neobišlo meškanie, filmové štúdio MGM jeho uvedenie už znovu posúvať nechce.

Tom Cruise  a Kelly McGillis Čítajte viac 35 rokov od vzniku slávnej scény v Top Gune! Primladý a kolegyňou očarený Cruise zabudol text a tak...

Jeff Bock, ktorý sa v spoločnosti Exhibitor Relations zaoberá analýzou médií, považuje rozhodnutie Paramount Pictures posunúť Top Gun: Maverick za „chytrý krok“. „Paramount potrebuje, aby sa z toho stal svetový hit,“ napísal na twitteri. Aktuálne podmienky ale tomuto zámeru zatiaľ príliš nenahrávajú.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....