Herecký triumf oslávil (s) láskou! McGregor s Winsteadovou nemôžu byť šťastnejší

Stretli sa spolu pri nakrúcaní seriálu Fargo a nezostalo len pri pracovnom vzťahu. Britský rodák Ewan McGregor sa s kolegyňou Mary Elizabeth Winsteadovou zblížil natoľko, že po 22 rokoch odišiel od manželky. Pred pár mesiacmi mu Winstead porodila syna.

22.09.2021 00:00
73rd Emmy Awards - Roaming Show Foto: ,
Herecký pár Mary Elizabeth Winstead a Ewan McGregor spoločne počas galavečera cien EMMY.
debata

Po bezmála piatich rokoch sú hereckí kolegovia stále spolu a v nedeľu večer sa objavili ruka v ruke aj na vyhlásení televíznych cien EMMY. McGregor na nich triumfoval so svojím výkonom v seriáli Halston a domov si odnášal cennú trofej.

Pre novinárov však bolo možno ešte cennejšie, že sa po jeho boku objavila Winstead. Napriek tomu, že v minulosti absolvovali propagačné aktivity k seriálu Fargo, na oficiálne akcie nechodili spolu takmer vôbec. Ich spoločné fotografie boli zväčša paparazzovské, prípadne sa na podujatiach zúčastňovali každý sám.

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones počas...
Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys počas...
+5Mary Elizabeth Winstead a jej partner, herec...

73. ročník televíznych cien sa však stal príležitosťou, jednou z mála, keď si zjavne partneri povedali, že sa „ukážu“ svetu. Treba tiež dodať, že im to mimoriadne pristalo. Keď počas večera ohlásili meno herca ako víťaza kategórie, partneri sa objali a McGregor následne poďakoval svojej životnej partnerke.

„Mary, tak veľmi ťa ľúbim. Fakt veľmi a toto si vezmeme domov a ukážeme to nášmu malému chlapcovi Lauriemu,“ odkázal z pódia Winsteadovej dojatý herec. Dvojica sa stala tento rok v lete novopečenými rodičmi, keď hrdinka nového akčného hitu Netflix, snímky Kate, priviedla na svet chlapčeka menom Laurie. Táto udalosť potešila aj McGregorovu najstaršiu dcéru Claru, ktorá dokonca zverejnila záber nevlastného brata na Instagrame. McGregor tiež v nedeľňajší večer ďakoval všetkým svojim štyrom dcéram, ktoré má z predchádzajúceho manželstva.

Herečka Mandy Moore.
Herečka Cecily Strong.
+48Herečka Catherine Zeta-Jones v róbe od Cristiny...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ewan McGregor #spolu #oficiálne #Mary Elizabeth Winstead

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...