Umrel manžel dizajnéra Toma Forda, známy novinár Buckley. Tvorili pár 35 rokov

Minulý týždeň bol pre amerického dizajnéra Toma Forda nabitý pracovnými povinnosťami. Okrem premiéry kolekcie na sezónu jar a leto 2022 bol tiež spoluhostiteľom akcie MET Gala.

22.09.2021 00:32
229925320 Foto:
Richard Buckley (vľavo) a Tom Ford na zábere z roku 2014, keď sa zosobášili. Dvojica bola spolu 35 rokov.
debata (1)

V súkromí sa však už zjavne pripravoval na ťažké momenty. Jeho manžel Richard Buckley umrel minulú nedeľu vo veku 72 rokov.

Fordova odevná značka o tom informovala vo vyhlásení pre magazín Vogue, ktoré prebrali aj ďalšie médiá v pondelok podvečer. Sedemdesiatdvaročný Buckley podľa informácií podľahol dlhotrvajúcej chorobe a umrel obklopený svojimi najbližšími vo vile v Los Angeles.

Dizajnér Tom Ford na akcii MET Gala 2021. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Dizajnér Tom Ford na akcii MET Gala 2021.

„S hlbokým zármutkom oznamujeme úmrtie Richarda Buckleyho, milovaného manžela Toma Forda, ktorý stál po jeho boku 35 rokov,“ píše sa vo vyhlásení. „Richard nás opustil v pokoji minulú noc v jeho dome v Los Angeles, s Tomom a ich synom Jackom po boku. Umrel prirodzenou smrťou z dôvodu dlhotrvajúcej choroby,“ znie tiež v stanovisku.

Ford a Buckley patrili tvorili pár 35 rokov, pričom od roku 2014 boli zosobášení. Obaja mali blízko k módnej brandži. Zatiaľ čo Ford sa vypracoval na jedného z najslávnejších dizajnérov súčasnosti, Buckley pracoval ako novinár vo viacerých renomovaných magazínoch a novinách. V roku 1999 ho vymenovali za šéfredaktora titulu Vogue Hommes International.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #manžel #Tom Ford #Richard Buckley

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...