Dcéra Banderasa a Griffithovej sa zbavila maminho priezviska. Čo je za tým?!

Prekvapivé rozhodnutie, za ktorým sa dá hľadať aj čosi iné? Dcéra herečky Melanie Griffithovej a herca Antonia Banderasa si nechala oficiálne zmeniť meno.

04.10.2021 00:00
Antonio Banderas Foto:
Antonio Banderas a jeho dcéra Stella del Carmen Banderas na poduajtí Vanity Fair 'Person of the year 2019' v Madride.
debata (1)

Server The Blast informoval pred pár dňami o tom, že Stella, 25-ročná dcéra niekdajšej prominentnej manželskej dvojice, požiadala o oficiálnu zmenu priezviska. Nechala z neho odstrániť priezvisko po mame, teda Griffithová.

Ako píše server zo Stelly Del Carmen Banderas Griffithovej je podľa dokumentov podaných na Los Angeles County Courts už len Stella Del Carmen Banderas. Nebude asi prekvapením, že po tomto kroku sa objavili dohady o tom, či Stella má nejaké osobné konflikty so známou mamou. To však ona sama vehementne poprela.

„Iba som si chcela skrátiť meno a odstránila som extra priezvisko. Zvyčajne nepoužívam priezvisko Griffith, keď hovorím o sebe, alebo keď podpisujem nejaké dokumenty. Takže, jeho odstránenie len zodpovedá tomu, ako svoje meno používam,“ informovala Stella Banderas, ktorá je jediným dieťaťom z neúspešného manželstva hollywoodskej herečky a španielskeho herca.

Melanie Griffith je ešte mamou dcéry Dakoty Johnsonovej, ktorej otcom je zase herec Don Johnson. Najstarším potomkom Griffithovej je syn Alexander Bauer, ktorý pochádza z jej vzťahu so Stevenom Bauerom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #priezvisko #Stella Banderas

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...