Katherine Heigl z Kliniky Grace v sebe desaťročia nosí obrovskú traumu

Slávna herečka ju opísala na svojom Instagrame, zároveň ľudí prosí, aby urobili jedno dôležité rozhodnutie.

05.10.2021 00:00
Katherine Heigl Foto:
Katherine Heigl.
debata

Herečka Katherine Heigl (42) nosí v sebe desaťročia obrovskú traumu. Ako malá prišla o brata Jasona – stalo sa to presne pre 35 rokmi, ako hviezda seriálu Klinika Grace napísala na Instagrame.

Jej brat Jason zomrel v roku 1986 vo veku 15 rokov na následky po autonehode. Herečka si ho pripomenula na Instagrame, napísala slová plné emócií k zverejnenej fotografii, na ktorej sa jej brat usmieva na pláži.

Vo svojom príspevku hovorí, že Jason sa 23. septembra 1986 stal účastníkom autonehody a následne bol týždeň na jednotke intenzívnej starostlivosti na podporu života. Týždeň pred jeho 16. narodeninami však zomrel.

Herečka, ako píše, o bratovi nehovorí často. Jeho úmrtie si však pripomenula aj preto, aby na ľudí apelovala s prosbou o darcovstvo orgánov. „Dnes, v deň výročia Jasonovej smrti, apelujem na nás všetkých, aby sme nerobili síce ľahké rozhodnutia, ale robili správne rozhodnutia a stali sa darcami orgánov. Smrti sa nevyhneme. K tragédiám dochádza. Ale nikto z nás nie je sám,“ napísala okrem iného úspešná herečka.

Ako dodala, jej rodičia vtedy urobili veľké rozhodnutie. „Moja mama hovorí, že to nebolo ľahké rozhodnutie, ale bolo správne. Aj preto, že Jason by si to tak želal.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Katherine Heigl

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...