Zomrela herečka Luisa Mattioli, niekdajšia manželka Rogera Moorea. Trpký dôvod ich rozvodu ju ničil roky

Vo veku 85 rokov zomrela talianska herečka Luisa Mattioli, ktorá sa preslávila v 50-tych a 60-tych rokoch minulého storočia.

06.10.2021 13:30
roger moore Foto:
Roger Moore, jeho tretia manželka Luisa Mattioli a ich syn Christian na snímke z roku 1974.
debata

O jej úmrtí informoval britský denník Daily Mail s odvolaním sa na blízku rodinu herečky. Mattioli sa stala v poradí treťou manželkou slávneho predstaviteľa agenta 007, Rogera Moorea (1927–2017). Podľa zverejnených vyhlásení bola istý čas chorá. Ako talianska filmová herečka sa preslávila najmä v päťdesiatych rokoch minulého storočia.

Mattioli a Moore sa prvýkrát stretli v roku 1961 počas nakrúcania filmu „Romulus and the Sabines“. V roku 1969 sa zosobášili a mali spolu tri deti – Geoffreyho, Deborah a Christiana.

Roger Moore Čítajte viac Ikonický agent 007 Roger Moore by sa dožil 90 rokov

Pár sa oficiálne rozišiel v roku 1992 a v roku 1996 ich súd rozviedol. Dôvod rozvodu však niesla talianska herečka naozaj ťažko – slávny James Bond ju opustil, pretože zahorel láskou k jej najlepšej kamarátke, dánskej milionárke a celebrite Kristine ‚Kiki‘ Tholstrupovej (80), s ktorou sa napokon aj oženil a bol s ňou do svojej smrti v roku 2017. Po rozvode s Mooreom Mattioli zinkasovala 12 miliónov eur, no trpké príkorie, ktoré hercovi nevedela roky odpustiť, ju ničili dlhý čas. Neskôr svoj príbeh opísala v knihe.

zväčšiť Roger Moore a jeho štvrtá manželka - Kristina... Foto: SHUTTERSTOCK
moore Roger Moore a jeho štvrtá manželka - Kristina Tholstrup.

A hoci mala Mattioli na Rogera Moorea trpké spomienky, ako uvádza Daily Mail, bývalí manželia sa napokon predsa len zmierili krátko pred hercovou smrťou v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roger Moore #Luisa Mattioli

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...