Slávny skladateľ Webber si po pozretí filmovej verzie muzikálu Cats kúpil psa! Bol zdesený

Film bol podľa 73-ročného skladateľa "úplne mimo".

11.10.2021 00:00
CATS Foto:
Filmovú verziu muzikálu Cats nakrútil režisér Thomas Hooper.
debata

Slávny britský skladateľ Andrew Lloyd Webber (73) bol po vzhliadnutí filmovej verzie svojho muzikálu Cats (Mačky) taký zdesený, že si zaobstaral psa. Povedal to pre magazín Variety na margo muzikálovému filmu z roku 2019, ktorý zniesla pod čiernu zem aj kritika.

Film bol podľa 73-ročného skladateľa „úplne mimo“. „Pozrel som sa na neho a pomyslel si len: "Ó bože, nie“. To bolo prvýkrát za mojich viac ako 70 rokoch na tejto planéte, čo som šiel von a kúpil som si psa," zveril sa skladateľ.

Havanský bišon smie pána sprevádzať aj pri cestovaní lietadlom. Jednému dopravcovi vopred oznámil, že zviera mu slúži ako terapeutický pes. "Letecká spoločnosť mi odpovedala so slovami: ‚Môžete dokázať, že ho naozaj potrebujete?‘ A ja som povedal: ‚Áno pozrite sa, čo Hollywood urobil môjmu muzikálu Cats‘, "opísal Webber. Potom mu vraj bolo bez ďalšieho dokazovania povolené vziať psíka na palubu.

Oscarový režisér Tom Hooper do filmovej adaptácie muzikálu Cats obsadil hviezdy ako Judi Dench, Idris Elba, Taylor Swift alebo Jennifer Hudson a s pomocou počítačovej techniky nechal vytvoriť hybridných mačkoľudí. Snímka však pozbierala hneď šesť hollywoodskych anticien Zlatá malina.

debata chyba
Viac na túto tému: #mačky #Andrew Lloyd Webber

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...