Syn Arnolda Schwarzeneggera zabojoval s morbídnou obezitou! Zmena bije do očí

Syn Arnolda Schwarzeneggera, Christopher, je na dobrej ceste, čo sa zhadzovania kilogramov týka.

10.10.2021 00:00
405524723 Foto:
Christopher Schwarzenegger na dovolenke v Mexiku, záber z januára 2019.
debata (3)

24-ročný absolvent Michiganskej univerzity sa ukázal v Brentwoode spolu s matkou, Mariou Shiverovou a sestrou Christinou. Ako vidieť na paparazzi zábere, boj s kilami napreduje a mladík sa môže tešiť z výrazného úbytku na hmotnosti. Zábery z roku 2019, ktoré ho zachytili počas dovolenky v Mexiku, sú dôkazom o jeho morbídnej obezite (keď je index BMI vyšší ako 40).

zväčšiť Christopher Schwarzenegger na aktuálnom zábere... Foto: Profimedia
Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger na aktuálnom zábere v Brentwoode.

Ako uvádza server HollywoodLife, Christopher od minulého roka začal s chudnutím a takisto s trénovaním v telocvični. Christopherovo odhodlanie pustiť sa do boja o lepšiu a zdravšiu postavu nezostalo bez povšimnutia jeho rodiny, ako uvádza spomínaný portál, pochvalu za dodržiavanie režimu vyslovil aj jeho slávny otec, 74-ročný Arnold Schwarzenegger.

„Dal si za cieľ žiť po promócii zdravšie a dodržal to. Začal cvičiť, zlepšil stravovanie. Niekoľko rokov bol v škole a žil ako typické vysokoškolské dieťa, ale teraz dospel a je pripravený starať sa o seba lepšie,“ opísal Arnold Schwarzenegger pre HollywoodLife.

Bella Thorne a Patrick Schwarzenegger Čítajte viac Patrick Schwarzenegger: Nechcem ťažiť z toho, že som Arnoldovo dieťa

Zatiaľ, čo hercov druhý syn s Mariou Shiverovou, Patrick, sa rád ukazuje pred objektívmi a dokonca sa usiluje o hereckú kariéru, Christopher sa publicite skôr vyhýba a na červených kobercoch sa neukazuje.

Arnold Schwarzenegger má 5 detí. V roku 1986 sa oženil s Mariou Shriverovou, s ktorou má štyri deti. Po 25. rokoch manželstva podala Shriver v roku 2011 žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla nezlučiteľné rozdiely. Žiadosť o rozvod podala po dvoch mesiacoch od priznania herca, že pred rokmi splodil nemanželského syna s Mildred Patriciou Baenou, ktorá dvadsať rokov pracovala v ich dome. Syn sa volá Joseph a je rovnako športovo založený ako jeho otec.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Arnold Schwarzenegger

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...