Žeby prvé oficiálne foto?! Kramár v spoločnosti s údajnou priateľkou, toto je ona

Slovenský herec Maroš Kramár si svoje súkromie vždy strážil. Už viac ako dva roky má mať po svojom boku novú partnerku, no zachytiť ich spolu bolo doposiaľ takmer nemožné. Pár záberov sa podarilo v minulosti získať bulváru, oficiálne vlastne akoby neexistovali.

21.10.2021 00:00
638836187 Foto:
Herec Maroš Kramár na akcii Be2Can v spoločnosti svojej partnerky Iny Oravcovej.
debata (7)

To sa zmenilo počas akcie Be2Can, kde sa 61-ročný slovenský herec objavil v dámskej spoločnosti. A zdá sa, že išlo práve o jeho polovičku – dámu menom Ina Oravcová, ktorá je zároveň hercovou manažérkou a pomáha mu s viacerými pracovnými záležitosťami.

O ich vzťahu sa začalo špekulovať už pár dní po Kramárovom rozvode s Natašou Nikitinovou, no ani jeden z dvojice sa pre médiá nevyjadril. V marci tohto roka herec priznal, že má priateľku. „Áno, mám. Niekto sa predsa o mňa musí starať,“ vyhlásil v relácii Zázraky prírody na ČT1. Jej meno či totožnosť však neuviedol.

tamara Čítajte viac Má krásu aj talent! Kramárova dcéra debutuje s vlastnou skladbou: Očarí vás?

Práve na jar tohto roka sa mala dvojica Maroš a Ina začať objavovať v spoločnosti častejšie, pričom na akcii Be2Can išlo o akýsi „oficiálny“ debut. Podľa toho, ako sa obaja tvárili, sa zdá, že sú v spoločnom vzťahu spokojní. Na tvári sympatickej Oravcovej bol celý čas úsmev. Kramár bol síce prítomnosťou fotografov zaskočený, ale nakoniec im cestou na projekciu v rámci festivalovej akcie pred budovou Slovenského národného divadla zapózoval.

BORIS HANECKA EMMA Čítajte viac Čaputová ako vzácny hosť na prehliadke Hanečku! Medzi modelkami debutovala jej dcéra

Herec prekvapil pred viac ako dvoma rokmi rozvodom so svojou dlhoročnou životnou partnerkou – právničkou Natašou Nikitovou. Dvojica má spolu tri deti – dcéru Tamaru a synov Timura a Marka. Najstaršia Tamara sa len nedávno tiež pustila na šoubiznisové chodníčky. Alebo možno lepšie povedané: umelecké.

Má talent na spev a pred časom predstavila na YouTube svoj prvý oficiálny singel So sweet. Za umelecký pseudonym si zvolila „poangličtené“ meno Tamara Kramar.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľka #Maroš Kramár #Be2Can #Ina Oravcová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...