Odvážny výstrih, kratučké šaty! Mama Teigen sa prišla do New Yorku kajať a zvádzať

Krivky so železnou pravidelnosťou odhaľovala v bikinách pred objektívmi profesionálnych fotografov. Ale zdá sa, že byť odvážna sa nebojí ani pri výbere dennej garderóby. Chrissy Teigen provokovala v New Yorku.

28.10.2021 00:00
639986012 Foto:
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen na ulici v New Yorku v odvážnych minišatách.
debata

Tridsaťpäťročná moderátorka a modelka sa objavila na nakrúcaní talk-šou moderátora Andyho Cohena, pričom, samozrejme, nechýbali v jej pätách paparazzovia. Teigen ich pozdravila srdečne a s úsmevom zapózovala, keď mierila do štúdia prezliecť sa do šiat na kameru. Tie, ktoré mala na sebe, však rozhodne zaujali tiež.

Mama dvoch detí si obliekla čiernu minikreáciu, ktorá odhaľovala jej štíhle nohy a zároveň s pomerne hlbokým výstrihom a tenučkými ramienkami nechávala priestor na výrazné odhalenie kyprého dekoltu. Pre modelku, ktorá sa objavila dvakrát na titulnej strane magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue bol posledný rok neľahký. Dôvodom boli obvinenia z internetovej šikany a zosmiešňovania, ktoré na jej adresu vyslovila iná celebrita – modelka Courtney Stodden. V utorok Teigen poskytla prvé interview od týchto obvinení, ktoré sa objavili už minulý rok v lete.

VIDEO:

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Chrissy sa v máji ospravedlnila v reakcii na obvinenia, že kyberšikanovala Stoddenovú, keď boli tínedžerkami. Potom sa v júni znova ospravedlnila za tweety, ktoré sa objavili opäť a odhaľovali, ako sa pustila do Stoddenovej, ale aj iných žien. „Bola som skutočný troll, bodka. Pre moje správanie neexistuje žiadne ospravedlnenie,“ napísala vtedy.

V rozhovore, ktorý v utorok poskytla moderátorke Hode Kotbovej potom uviedla: „Myslím, že sa toho veľa naučíme vo chvíľach, keď tak veľa stratíte, stratíte všetko a váš svet je akosi obrátený hore nohami. Pre mňa to bol veľký moment: 'Wow, musím zistiť, ako môžem byť lepšia, ako z toho môžem vyrásť, poučiť sa z toho.“

Šikana a zosmiešňovanie iných?

Pozrite si najnovšiu epizódu relácie Ide o nás na túto tému
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ospravedlnenie #Chrissy Teigen #šikana #garderóba #odvážna

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...