Vakcína proti covidu, Dorotka aj krstný otec! Hviezdy v halloweenskych maskách boli fakt tvorivé

Tradícia hallowenskych prevlekov a masiek ani tento rok neobišla hviezdne domácnosti. Mnohé známe osobnosti si predovšetkým americkú tradíciu užili naozaj naplno. Prekvapili tvorivosťou a niektorý aj vzhľadom, ktorý sa už blížil k špičkovému filmovému maskovaniu.

01.11.2021 12:45
NBC Today Show 2021 Halloween Foto: ,
Moderátorky Jenna Bush Hager (vľavo) a Savannah Guthrie v kostýmoch Dallas Cowboys Cheerleaders počas vysielania halloweenskeho špeciálu relácie Today.
debata

Jednu z najaktuálnejších masiek predviedli svetu partneri Orlando Bloom a Katy Perry. Rodičom dcérky Daisy zjavne nie je ľahostajná aktuálna (stále trvajúca) pandemická situácia. A možno sa rozhodli spojiť príjemné s užitočným – ako inak si vysvetliť, že sa Katy Perry obliekla ako vakcína proti covidu a jej partner zase ako pracovník zdravotníckej služby. Výraznejší signál, aby sa ich krajania šli dať očkovať, azda ani nemohli vyslať.

Modelka Amber Rose na Maxim Halloween Party v...
Moderátor Al Roker (vľavo) a jeho kolegyňa...
+3Moderátori Carson Daly, (vľavo) a Willie Geist...

Britský spevák a herec Harry Styles si halloweensky kostým vzal priamo na koncertné pódium. Znalci americkej literatúry a fantasy kníh a filmov okamžite rozpoznali kultovú postavu z rozprávky Čarodejník z krajiny OZ – hlavnú hrdinku Dorotku. Nechýbali tradičné trblietavé červené lodičky. Tie pre Stylesa, podobne ako celý kostým, zhotovil u značky Gucci. Obrázok topánok len pár dní pred koncertom zdieľal na svojom profile aj dizajnér Alessandro Michele.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

Počas uplynulého halloweenskeho víkendu potom nechýbali ani tradičnejšie kostýmy. Napríklad Shawn Mendes a jeho partnerka Camila Cabello sa inšpirovali výzorom a líčením počas tradičných sviatkov Día de los Muertos. V Los Angeles sa v sobotu večer konala párty, na ktorú dorazili mnohé súčasné hviezdy popmusic – medzi nimi napríklad Justin Bieber, Olivia Rodrigo či Joe Jonas z Jonas Brothers. Bieber v kostýme medveďa, jeho manželka ako Britney Spears a Olivia Rodrigo v sexi kostýme s blond parochňou a ĺa Michelle Pfeiffer.

O tom, že aktuálnym svetovým fenoménom je juhokórejský seriál Squid Game, svedčala inšpirácia v kostýmoch u herečky Rebel Wilsonovej. Tá sa totiž obliekla do teplákovej súpravy s číslom 456, ktorú má na sebe hlavný hrdina hitu z produkcie Netflixu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Weeknd (@theweeknd)

Azda najlepšiu masku tohto roka však možno pripísať na konto speváka The Weeknda. Jeho maskovanie bolo totiž také efektné, že pripomínalo vzkriesenie slávnej filmovej postavy – The Weeknda maskéri upravili do podoby Marlona Branda ako Dona Corleoneho v slávnej ságe Krstný otec. Podoba so slávnym, dnes už zosnulým hercom, bola naozaj výnimočná.

Keď však je už reč o The Weekndovi – on sám sa dočkal stvárnenia v rámci halloweenskej tradície. Moderátor Al Rooker ho v rámci piatkového vysielania Today Show na obrazovke NBC stvárnil v podobe, v akej umelca mohli vidieť diváci počas vystúpenia na Super Bowl. Tento športový sviatok roka inšpiroval aj zvyšných kolegov. Napríklad moderátorka Savannah Guthrie sa postavila pred divákov v kostýme roztlieskavačky a moderátorka Sheinelle Jones sa zase prevtelila do podoby Bruna Marsa. Páni Carson Daly a Willie Geist zase obliekli dresy hráčov NFL Roba Gronkowskeho a Toma Bradyho.

Prehľad rôznych masiek hviezd si pozrite nižšie – v odkazoch z Instagramu aj galérii.

Speváčka Bebe Rexha ako Anne Nicole Smith

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Solmaz Saberi (@solmazsaberi)

Olivia Rodrigo ako Michelle Pfeiffer

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Hailey Bieber ako Britney Spears

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Rebel Wilson v kostýme zo seriálu Squid Game

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Paris Hilton ako Popoluška

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Camila Cabello a Shawn Mendes

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shawn Mendes (@shawnmendes)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Justin Bieber #Halloween #maska #hviezdy #The Weeknd

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...