Kyprá figúra, nový účes a ochota pózovať: Selena Gomez vie urobiť fanúšikom radosť

Hoci hudobne trošku zaháľa, čo sa televízneho priemyslu týka, tam má Selena Gomez plné ruky práce. Iba nedávno sa zúčastnila na promo aktivitách v súvislosti s dvojicou nových projektov. A urobila radosť aj fanúšikom.

04.11.2021 01:00
640368356 Foto:
Speváčka a herečka Selena Gomez propagovala novinku Only Murders in the Building v Los Angeles.
debata

Americká speváčka a herečka sa objavila v priestoroch štúdií v Los Angeles, aby sa s novinármi pozhovárala o novom seriáli – čiernohumornom krimi Only Murders in the building. V projekte sa stretla s komikmi Stevom Martinom a Martinom Shortom a po dlhšom čase sa objavila pred televíznou kamerou v novej hereckej úlohe.

Pri odchode už na 29-ročnú tmavovlásku čakalo niekoľko desiatok fanúšikov a aj napriek tomu, že si to Selena mohla namieriť priamo do pristaveného automobilu, strávila pár minút práve v spoločnosti svojich podporovateľov.

Na záznamoch aj záberoch reportérov je jasne vidieť, ako sa speváčka pristavila pri fanúšikoch a dokonca si s nimi urobila niekoľko fotografií. Prehliadnuť sa nedali jej kypré ženské tvary v pletených šatách bordovej farby, ktoré mnohí jej sledovatelia a fanúšikovia oceňujú.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Popri miniseriáli, ktorý speváčka počas uplynulého týždňa propagovala ktorý vznikol v produkcii štúdií Disney, sa Selena Gomez už niekoľko sezón venuje aj svojej vášni – vareniu. Keď sa prvýkrát objavila na obrazovkách HBO Max s projektom Selena + Chef, mnohí jej fanúšikovia zostali prekvapení, že niekdajšia detská hviezdička sa vie tak šikovne zvŕtať v kuchyni.

Úspech projektu, v ktorom sa Selena stretáva s renomovanými svetovými šéfkuchármi a pokúša sa pripraviť ich delikatesy sama, sa pretavil do nakrúcania novej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #varenie #Selena Gomez #seriál #promo

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...