Krásna Šeherezáda sa po pôrode dcérky ozvala fanúšikom! Tu je prvý záber trojnásobnej mamy

Bergüzar Korel a Halit Ergenç, hlavní hrdinovia slávnej telenovely Tisíc a jedna noc, sa stali trojnásobnými rodičmi.

10.11.2021 12:00
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç Foto:
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç ako hlavní hrdinovia tureckej telenovely Tisíc a jedna noc.
debata

Dievčatko, ktoré dostalo meno Leyla, prišlo na svet v Istanbule už 3 novembra. Fanúšikom na Instagrame sa 39-ročná herečka prihlásila až teraz, zároveň zverejnila aj foto z nemocnice, v ktorej prišla Leyla na svet. Záber malého pokladu rodičia doposiaľ nezverejnili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Berguzar Korel (@berguzarkorel)

„Akoby som práve odbehla ťažký maratón. Trochu unavená, trochu rozrušená, veľmi zmätená a šťastná… Našťastie, Leyla a ja sme obe v dobrom zdravotnom stave,“ napísala turecká hviezda k zverejnenému záberu a zároveň poďakovala za blahoželania.

Ešte v októbri Bergüzar Korel stihla oslavu, populárnu „baby shower“ v kruhu svojich priateliek aj manžela. O zábery z nej sa takisto podelila s fanúšikmi, ktorých má na Instagrame 2 milióny.

Bergüzar Korel Čítajte viac Nádherná! Slávna Šeherezáda vo vysokom štádiu tehotenstva ešte stihla populárnu párty baby shower

Slávny pár Bergüzar Korel a Halit Ergenç sa pred oltár postavil v roku 2009 a odvtedy žijú spolu bez škandálov a šťastne. Ich láska, ktorá sa zrodila pred kamerami tureckej telenovely Tisíc a jedna, sa však nezačala celkom nevinne. Halit Ergenç bol totiž v tom čase ženatý. O dvanásť rokov starší muž sa však stal pre exotickú krásku Bergüzar Korel jednoducho osudovým. S manželom vychovávajú tri deti – dvoch synov – jeden má 11 rokov a druhý prišiel na svet len pred vyše rokom. A teraz k nim pribudla sestrička.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bergüzar Korel #Halit Ergenç

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....