Mala som a stále mám obrovské šťastie, chváli sa Salma Hayek

Ako mnoho iných hviezd, ani krásna Salma Hayek (55) to ako žena v Hollywoode nemala ľahké.

28.11.2021 10:30
Los Angeles Premiere of "Eternals" Foto: ,
Herečka Salma Hayek na filmovej premiére Eternals v kreácii Alexander McQueen.
debata

Ale človekom, ktorý ju podporuje v každej situácii, je jej manžel, milionár François-Henri Pinault (59). V rozhovore pre „Welt am Sonntag“, opísala, prečo mala a stále má na partnera obrovské šťastie. Francúzsky podnikateľ, s ktorým má 13-ročnú dcéru Valentinu, ju robí „silnejšou“. „Vždy vo mne vyvoláva pocit, že skutočne chce, aby som bola vo svojej profesii úspešná, chápe, čo to znamená byť ženatý s niekým, kto je veľmi kreatívny,“ opísala obdivovaná hviezda.

Salma Hayek Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame Čítajte viac Úchvatná! Salma Hayek má svoju hviezdu, takto zvodne pri nej pózovala máloktorá herečka

Ako jeho manželka preto cíti voľnosť aj podporu, zároveň ju ako manžel inšpiruje. „Cítim sa pri ňom jednoducho bezpečne, pochopená a podporovaná,“ hovorí herečka, ktorej celé meno znie Salma Hayek Pinault.

zväčšiť Salma Hayek má svoju hviezdu na hollywoodskom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Salma Hayek Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame Salma Hayek má svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy, po jej boku stojí manžel, Francois-Henri Pinault a dcéra Valentina.

Ďalšia téma, ktorá prišla v rozhovore na pretras, bolo starnutie v Hollywoode. „Nechcem sa zúfalo pokúšať vyzerať mladšie, len aby som mohla hrať nejakú akčnú hrdinku,“ zdôrazňuje Hayek a dodáva: „Prečo by nemohla žena vo veku 55 rokov ešte stále nakopať do zadku niekoho iného… Aj keď práve prechádza menopauzou.“

Salma Hayek má svoju hviezdu na hollywoodskom...
Salma Hayek má svoju hviezdu na hollywoodskom...
+2Salma Hayek má svoju hviezdu na hollywoodskom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...