Jeden z najkrajších vianočných darčekov speváčky Ivany Regešovej? Ak ste zvedaví, tu je

Ivana Regešová predstavuje vianočnú pieseň Poď domov.

16.12.2021 00:00
regešová Foto:
Speváčka Ivana Regešová.
debata

Text vianočnej novinky má na konte Kamil Peteraj, hudbu zložil Gabo Dušík. K piesni už vznikol aj videoklip, ktorý sa nakrúcal pod stromčekom v zasneženej Bratislave.

„Skladba "Poď domov“ je jedným z mojich najkrajších vianočných darčekov. Verím, že poteší a spríjemní predvianočný čas mnohým z nás. Myslím si, že najmä v tejto neľahkej dobe, keď naše životy výrazne ovplyvňuje pandemická situácia a s ňou spojené opatrenia, je text „Poď domov" viac ako príznačný. Pamätám si na časy strávené v zahraničí, keď sme cestovali dlho domov, častokrát v snehovej metelici, unavení, len aby sme stihli Štedrovečernú večeru v kruhu našich rodín. A bolo to vždy úžasné,“ teší sa Ivana Regešová.

Je to presne rok, čo sa sa stretla s Kamilom Peterajom pri nahrávaní relácie, kde sme obaja vystupovali ako hostia. „Kamil mi spomenul, že majú s Gabom Dušíkom v talóne skladbu, na ktorú doteraz nenašli vhodného interpreta. A tak sa pieseň Poď domov dostala ku mne a okamžite ma oslovila. Nielen chytľavou melodickou linkou a zaujímavou harmóniou, ale, samozrejme, aj krásnym textom. Veď, kto iný by mohol napísať tak poetický a emotívny vianočný text, ak nie Kamil Peteraj. Som rada, že sa nám pieseň podarilo vydať presne do roka a do dňa, keď mi ju Kamil poslal,“ hovorí Regešová.

Klip sa nakrúcal aj v zasneženej Bratislave na Hviezdoslavovom námestí. „Nakrúcalo sa mi super. Točili sme vo vianočne vyzdobenom priestore, ktorý nám navodil domovskú atmosféru. A rozhodli sme sa časť klipu natočiť aj v exteriéri, a to na Hviezdoslavovom námestí pred Slovenským národným divadlom, kde stojí krásne ozdobený stromček,“ uzatvára Ivana.

Speváčka Ivana Regešová sa dostala do povedomia divákov vďaka šou Tvoja tvár znie povedome, Let's Dance, Chart Show či Zlaté Časy a ako sólistka Orchestra Gustava Broma. Ivana sa spevu venuje celý život a dlhé roky pôsobila v zahraničí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Regešová

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...