Nepríjemné otázky na adresu slávnych sestier? Olsenka má odpoveď a valcuje s ňou Twitter

Niekedy sa objavia na verejnosti materiály z histórie celebrít, ktoré razom ovládnu internet. Stalo sa to aj s krátkym videom, ktoré vzniklo pred desiatimi rokmi a ktorého hlavnou aktérkou je herečka Elizabeth Olsen.

05.01.2022 00:00
shutterstock 1860916786 Foto:
Herečka Elizabeth Olsen na archívnom zábere z roku 2019.
debata

Hviezda série Avengers a seriálu WandaVision sa už v roku 2012 nevyhla zvedavým a niekedy vlastne tak trochu drzým otázkam na adresu svojich sestier – slávnych dvojičiek Mary-Kate a Ashley Olsenových. V tomto prípade sa jej jeden z filmujúcich, pravdepodobne paparazzov, pýta: „Ako je možné, že si oveľa milšia ako tvoje sestry?“

Blondínka, ktorá v tej chvíli dávala autogram, zareagovala okamžite. „Pretože ich otravujete celý život,“ vyhlásila tridsaťdvaročná Olsen. Video sa stalo hitom Twitteru, keď si ho užívatelia za dva dni prehrali viac ako 420-tisíckrát.

Videá so sympatickou a talentovanou herečkou sú však zjavne magnetom pre mnohých užívateľov internetu. Podarilo sa to aj nedávnemu rozhovoru so Samom Jonesom, v ktorom sa herečka zdôverila moderátorovi a novinárovi, akú najcennejšiu radu dostala práve od svojich sestier.

„Je to niečo, čo moje sestry vždy hovorili a čo vlastne asi prišlo od nášho otca. Že NIE je celá veta. Fakt sa mi to páči, špeciálne ako žene. Že jednoducho môžete povedať nie. Páči sa mi to vo všetkých aspektoch môjho života,“ vyhlásila v relácii TheOffCameraShow. Krátke video, ktoré bolo zdieľané na platforme TikTok, bolo pozreté viac ako 500-tisíckrát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obrana #paparazzi #sestry #Elizabeth Olsen #Mary-Kate Olsen #Ashley Olsen

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...