Je to dôkaz, že randí s Angelinou?! Speváka The Weeknda vraj majú prezrádzať tieto slová...

Spevákovi The Weekndovi rozhodne nie je cudzie spievať o svojom súkromí a veľmi otvorene v textoch hovoriť o tom, čo prežíva v skutočnom živote. Najnovšie však množstvo otáznikov a dohadov vyvolala jeho albumová novinka.

13.01.2022 00:00
The Weeknd Foto: ,
The Weeknd počas vystúpenia na zápase Super Bowl.
debata

The Weeknd zverejnil nový štúdiový album Dawn FM, ktorý je opäť veľmi osobný a spevák v ňom vo viacerých skladbách cituje momenty zo života, či už tie prežité z minulosti alebo aktuálne chvíle. Práve v prípade skladby Here We Go… Again sa však objavili dohady, že 31-ročný rodák z Toronta sa textom dotýka svojho veľmi aktuálneho súkromia – vzťahu so slávnou kráskou. Tou by mala byť podľa amerických bulvárnych médií herečka, držiteľka Oscara a filantropka Angelina Jolie.

„A moje nové dievča je filmová hviezda. Moje nové dievča je filmová hviezda. Pomiloval som ju poriadne, kričala ako Neve Campbell (herečka, ktorá si zahrala v hororovej sérii Vreskot). Ale keď ju rozosmeje, prisahám, lieči to aj moje vlastné depresívne myšlienky. Pretože, zlato, ona je filmová hviezda, je filmová hviezda. Už som si hovoril, že do toho nikdy nespadnem, ale je to tu znova,“ spieva The Weeknd v texte skladby bez toho, aby spomenul meno ženy, o ktorej hovorí.

Už od októbra minulého roka sa však množili dohady, že práve 45-ročná herečka a mama šiestich detí by mohla byť spevákovým novým objektom lásky. Doteraz to však nepotvrdil ani jeden zo zainteresovaných a aká je pravda, sa svet dozvie asi až časom.

Skladba Here we go…again však vyvolala ešte jednu „kontroverziu“ – podobne ako si fanúšikovia myslia, že spevák sa roznôtil o Angelina Jolieovej, v skladbe podľa nich hovorí aj o ostatnom vzťahu – s topmodelkou Bellou Hadidovou. Jej byť vraj mali patriť verše: „Kamošky sa ťa snažia dať dokopy s niekým slávnym, namiesto toho skončíš s niekým, kto je taký obyčajný. Bez tváre. Niekto, kto si ťa fotí a dáva si zábery do rámčeka.“ Ako to naozaj je? Nuž, to vie asi len samotný The Weeknd.

V minulosti však spevák v jednej zo svojich skladieb spieval napríklad o Selene Gomezovej, s ktorou následne vytvorili aj pár v skutočnom živote.

Video
VIDEO: Angelina Jolie s deťmi v uličkách Ríma, stráži ich celá jednotka Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Angelina Jolie #skladba #text #The Weeknd

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...