Ako sa zachovali Harry a Meghan v deň 40-tych narodenín vojvodkyne Kate? Tu je odpoveď

Je to už pár dní, čo je z vojvodkyne Kate 40-nička. Jubileum oslávila 9. januára.

13.01.2022 11:39
Britain Kate Turns 40 Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan na zábere z turnaja vo Wimbledone v júli 2019.
debata

Médiá priniesli niekoľko informácií o tom, ako jej narodeninový deň prebiehal, aj to, čo si pre ňu pripravil manžel. Ale spomenuli si na ňu Harry a Meghan? Podľa Christopera Andersona, experta na kráľovskú rodinu, Harry na svoju švagrinú nezabudol. A jej narodeniny rozhodne neodignorovala ani Meghan.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

„Spojili sa cez videohovor a zaželali jej všetko najlepšie. Bolo to veľmi osobné,“ opísal Christoper Anderson, expert na kráľovskú rodinu pre US Weekly. Pár z Kalifornie nechcel na narodeniny využívať neosobné želania cez sociálne siete, preto zvolil takúto možnosť, spojiť sa s Kate priamo. Na otázku, či sa Kate potešila dodal, že zostala prekvapená. Je možné, že Harry a Meghan sa aj týmto krokom snažia o istú nápravu či vylepšenie vzťahov medzi členmi kráľovskej rodiny. Tie sa značne vyostrili po odvysielaní škandalózneho rozhovoru dvojice žijúcej v Kalifornii s moderátorkou Oprah Winfreovou. Ten v marci 2021 odvysielala americká stanica CBS s rekordnou sledovanosťou – 49 miliónov.

Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa...
Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa...
Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa...

Ako už informoval Daily Mail, trojnásobná mama sa jubileum rozhodla osláviť len v úzkom kruhu rodiny. "Pre vojvodkyňu sú pravdepodobnejšie pokojné oslavy,“ povedal zdroj z blízkosti kráľovskej rodiny pre Daily Mail ešte pred jej narodeninami. Bližšie informácie neboli zverejnené. Radosť si Kate dopriala aspoň v podobe fotografií od renomovaného fotografa Paola Roversiho. Súbor nových záberov zverejnil počas víkendu pred jej narodeninami Kensingtonský palác, pričom fotografie zachytávajú manželku princa Williama na trojici portrétov (foto vyššie).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vojvodkyňa Meghan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...