Vedeli ste, že táto filmová diva vyrástla v skutočnej chudobe? Ako spomína na detské časy

Keď sa zjaví na filmovej premiére alebo spoločenskom podujatí, patrí medzi najpôvabnejšie a najelegantnejšie dámy. Aj sama priznáva, že málokto by čakal, v akých podmienkach vyrastala.

20.01.2022 00:00
NY Special Screening of HBO's "Scenes from a... Foto: ,
Herečka Jessica Chastain na zábere z októbra 2021.
debata

Americká herečka Jessica Chastain, ktorá je jednou z hviezd filmu The 355, sa v rozhovore pre noviny Sunday Times rozhovorila o svojom detstve v skutočnej chudobe. „Nehovorím o tom veľa, ale bolo to, nuž, bolo to niečo, čo by ste sotva očakávali,“ vyhlásila v interview.

Štyridsaťštyriročná Jessica prišla na svet ešte v čase, keď jej rodičia boli obaja tínedžermi. Otec neskôr zomrel a mama sa druhýkrát vydala a rodina sa rozšírila o dvoch bratov a dve sestry.

Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale...
Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale...
+8Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale...

Možno aj preto, že má klasické vzdelanie a herectvo študovala na vychytenej umeleckej škole Juilliard, málokto by tipoval, že Chastain pochádza z veľmi skromných pomerov. Na školu sa však dostala vďaka talentu a štipendiu a prezradila tiež, že práve učitelia a umelci na nej jej veľmi pomohli. „Boli tam ľudia, ktorí videli, že ako dieťa som trpela a pomohli mi. Aj preto som skončila tam, kde som teraz,“ citoval Chastainovú nedeľník.

Dnes hovorí, že aj preto, že vyrástla v chudobe a núdzi, vie, aké to je. „A hnevá ma to. Nechcem, aby bolo komukoľvek odopierané, aby boli ľudia odmietaní. V zmysle toho mať hlas, byť vypočutý, videný a byť ocenený,“ podotkla ešte ryšavka, ktorej majetok momentálne odhadujú na zhruba 50 miliónov dolárov.

Film Review - Scream Čítajte viac Najhorší účes v hororovej histórii?! Courteney Coxovú desí dodnes, je to životná lekcia

Podľa viacerých zdrojov si naposledy pripísala na konto honorár vo výške niekoľko miliónov práve za nakrúcanie akčnej snímky The 355. Zahrali si v nej aj Penelope Cruz, Diane Kruger či Fan Bing Bing. Film sa však dočkal tvrdej kritiky a čelí aj nezáujmu divákov a už dostal označenie ako „prvý prepadák roka 2022“.

Rok 2021 bol však pre herečku priaznivejší – s niekoľkými projektami, ktoré zožali úspech. Do tohto zoznamu sa ráta dráma The Eyes of Tammy Faye, ale aj seriál HBO Scény z manželstva. Vďaka promo aktivitám na nich sa objavila na množstvo akcií – viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herečka #Oscar #Jessica Chastain #chudobné pomery

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...