Imitátorka Dary Rolins zo Slovensko má talent - živí sa erotickými fotkami

Tridsaťtriročná Olivie Žižková v šou Slovensko má talent pripútala do kresiel celú trojčlennú porotu, keď dokonale odimitovala spev Darinky Rolincovej. Možno by však všetkým trom porotcom aj publiku padli sánky, keby im Olivie predviedla to, čím sa v skutočnosti živí.

06.10.2008 17:05
Olivie Žižková Foto:
Takéto obrázky sú voľne prístupné na oficiálnej stránke speváčky a imitátorky Olivie Žižkovej.
debata

Rodáčka z Náchoda, ktorej pravé meno znie Olga Herzánová, je totiž modelkou erotických aktov a pri tejto činnosti ju manažuje dokonca vlastný manžel Ján Žižka. Za „nahú“ kariéru sa Olivie vôbec nehanbí, skôr naopak. „Živím sa tým a nevidím na tom naozaj nič zlé,“ vysvetlila česká speváčka a herečka, ktorá v nedeľňajšom priamom prenose neustále opakovala, ako „miluje Slováky“.

Takto spieva Olivie Žižková Darinku Rolincovú

Jej portréty a zábery obnaženého tela však majú možnosť vidieť skôr ľudia za hranicami Slovenska a Česka. Žižková priznala, že fotí zákazky pre hotely alebo do rozličných klubov – väčšina z nich je však v zahraničí. Na oficiálnej internetovej stránke sa tiež uvádza, že si Olivie zahrala niekoľko epizódnych filmvých úloh. „Na tú pravú ešte len čakám,“ vysvetlila speváčka, ktorú si po nedeľnajšom prenose šou Slovensko má talent pamätá niekoľkostotisíc divákov.

Takéto obrázky sú voľne prístupné na oficiálnej...
Takéto obrázky sú voľne prístupné na oficiálnej...
debata chyba

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...