Courteney Cox o svojom mladšom partnerovi doslova básni! Dala mu plno prívlastkov

Courteney Cox, slávna Monika z Priateľov, randí s muzikantom Johnnym McDaidom od roku 2013.

01.02.2022 12:00
shutterstock 1328485379 Foto:
Herečka Courteney Cox na zábere z roku 2019.
debata

V roku 2015 sa ani nie rok po zásnubách rozišli. Bez seba však vydržali len pár mesiacov a už zťah obnovili, spokojní sú dodnes.

Aktuálne 57-ročná herečka prehovorila o svojom 45-ročnom partnerovi pre magazín People. „Vie dávať skvelé rady,“ povedala na úvod. „Milujem jeho srdce, jeho činy. Jeho morálku. Je neuveriteľne talentovaný a samozrejme muzikálny, ale je aj básnik a autor. Je naozaj múdry a to mi pripadá také sexi. A je krásny,“ opísala svojho partnera v samých superlatívoch.

Courteney Cox bola vydatá za hereckého kolegu Davida Arquetteho v rokoch 1999 až 2013. Vydala by sa opäť? „Neviem. Rozhodne nie som proti. Len na to naozaj nemyslím.“ Ako ešte dodala, za posledných pár rokov sa naučila veľa o láske. „Naučila som sa, že veľa vecí by ste si nemali brať osobne. Vždy som si myslela: ‚Keby si ma tak miloval…‘. Ale nejde vždy len o mňa. Ľudia robia často rôzne veci kvôli tomu, čo prežili. Túto lekciu som sa musela naučiť.“

Herečka v minulosti randila s už zosnulým promotérom Ianom Copelandom, hercom Michaelom Keatonom či spevákom formácie Counting Crows Adamom Duritzom. Dcéru Coco má s hercom Davidom Arquettom, ktorý bol jej manželom v rokoch 1999 až 2013, narodila sa v roku 2004.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...