Uhrančivú Rumunku z novinky V lete ti poviem, ako sa mám, sledujú státisíce! Na Bratislavu len tak nezabudne, tu je dôvod

Vo filmovej novinke na motívy bestselleru Evity Twardzik V lete ti poviem, ako sa mám, sa popri známych slovenských a českých hercoch predvedú aj hviezdy z Rumunska.

31.01.2022 12:00
Dana Rogoz Foto:
Dana Rogoz vo filme V lete ti poviem, ako sa mám.
debata

Zostavu hviezd ako Ján Koleník, Tereza Kostková, Soňa Norisová, Petra Vajdová či Martin Hofmann doplní aj rumunská herečka Dana Rogoz.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Rogoz (@danarogoz)

Krásna hnedovláska je síce na Slovensku neznámou herečkou, v rodnom Rumunsku však patrí medzi žiarivé televízne hviezdy, ktorú na Instagrame sleduje vyše 700 000 fanúšikov. Rodáčka z Bukurešti pred kamerami stála od šiestich rokov. Herečka má 36 rokov, je manželkou známeho rumunského režiséra Radu Dragomira a hrdou mamičkou dvoch detí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Rogoz (@danarogoz)

Ako prezradila, Bratislavu pred nakrúcaním filmu navštívila len raz. „Bratislavu som raz navštívila vďaka inému pracovnému projektu, ale bola som tu len na víkend. Skutočne som Bratislavu a časť Slovenska spoznala až vďaka natáčaniu tohto filmu. Prišla som, keď mala moja dcérka len šesť mesiacov, a kým sa natáčanie skončilo, už sama behala po Bratislave. Aj preto bol pre mňa tento projekt špeciálny a navždy si ho zapamätám, bol to pre mňa čarovný čas,“ opísala herečka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Rogoz (@danarogoz)

V komédii V lete ti poviem, ako sa mám, ktorá sa do slovenských kín dostane 17. februára, hrá Dana Rogoz postavu Adriany, rozvodovej právničky, ktorá sa ako jediná z partie kamarátov nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann).

Petra Vajdová vo filme  V lete ti poviem, ako...
Dominika Morávková vo filme  V lete ti poviem,...
+6Tereza Kostková  vo filme  V lete ti poviem,...

Ďalším z rumunských hereckých predstaviteľov je Pavel Bartos, ktorý hrá vo filme režisérky Marty Ferencovej postavu Vlada, manžela Dominiky Morávkovej alias Broni. 47-ročný Pavel Bartos moderuje program Rumunsko má talent a sedí tiež v porote hudobnej súťaže Voice.

zväčšiť Dominika Morávková, Pavel Bartos a Soňa... Foto: NUNEZ NFE
norisová Dominika Morávková, Pavel Bartos a Soňa Norisová vo filme V lete ti poviem, ako sa mám.

Komédia V lete ti poviem, ako sa mám, mapuje životy partie štyridsiatnikov, ktorí sa kamarátia od detstva a dodnes sa stretávajú už spolu so svojimi rodinami. Po rokoch sa ale začínajú objavovať tajomstvá, ktoré ich životy navždy zmenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #V lete ti poviem #ako sa mám #Dana Rogoz

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...