Jennifer Garner je Žena roka! Divadelníci z Harvardu si ju uctili parádnym 'žúrom' v uliciach

Titul Ženy roka si v sobotu s veľkou pompou prevzala americká herečka Jennifer Garner od členov harvardskej študentskej divadelnej spoločnosti. Stalo sa tak len deň po tom, čo podobné ocenenie v mužskej kategórii získal Jason Bateman.

06.02.2022 12:04
APTOPIX People Hasty Pudding Garner Foto: ,
Členovia organizácie Harvard University's Hasty Pudding Theatricals si uctili herečku Jennifer Garnerovú (v strede) titulom Woman of the Year.
debata

Štyridsaťdeväťročnú Garnerovú privítali osobne členovia skupiny, oblečení v kostýmoch. Okrem tlačovej konferencie a odovzdávania medeného „hrnčeka“ na puding si mama troch detí odniesla aj čestnú medailu a absolvovala sprievod ulicami mesta.

Ten sa konal po dlhšej pauze, ktorú spôsobila pandémia covidu. A hoci Garner dorazila do Massachussets s ochranným rúškom na tvári, následne už v spoločnosti divadelníkov pózovala so srdečným úsmevom bez neho.

Jennifer Garner drží v rukách Pudding Pot...
Jennifer Garner drží v rukách Pudding Pot...
+3Jennifer Garner (v strede) s členmi Harvard...

Sympatická herečka sa zaradila do zoznamu mnohých hereckých kolegýň, medzi nimi napríklad ku Michelle Pfeifferovej, Kerry Washingtonovej či Anne Hathawayovej, ktoré už cenu získali. Prvýkrát bola udelená už v roku 1951 a členovia spoločnosti ju každoročne vyhlasujú a odovzdávajú výnimočným osobnostiam umeleckého sveta filmu či divadla – za prínos, ktorý svojou prácou urobili pre svet zábavy a umenia.

Jennifer Garner, ktorú v slovenských končinách asi najviac preslávil seriál Alias a tiež niekoľko romantických komédií, sa v poslednom čase objavila v niekoľkých projektoch streamovacej platformy Netflix. Najbližším projektom, v ktorom ju diváci uvidia, je sci-fi s názvom Adam Day a opäť pôjde o produkciu Netflixu. Okrem Garnerovej si vo filme zahral aj Ryan Reynolds či Zoe Saldana a premiéra je naplánovaná na marec tohto roka.

Video
VIDEO: Jennifer Garner je Žena roka podľa Hasty Puding Thetaricals. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Žena roka #Hasty Pudding Theatricals

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...