Kedy bude svadba? Zamilovaná Adele sa túli k priateľovi, prekvapí spoločnosť slávnej kolegyne

Nielen vďaka novému albumu sa opäť vrátila do svetiel reflektorov a pozornosti verejnosti. Hudobná megastar Adele rok 2021 prežila aj s novým mužom po boku.... ktorý sa možno stane jej vyvoleným.

24.02.2022 00:00
Adele, basketbal, Foto: ,
Speváčka Adele (vpravo) a jej kolegyňa Mary J.Blige spoločne na zápase NBA All-Star v Clevelande. Celkom vpravo vidieť časť tváre Richa Paula, speváčkinho partnera.
debata

Britská speváčka už pred pár dňami vyvolala špekulácie, keď sa na vyhlásení cien Brit Awards objavila s masívnym prsteňom s diamantom na ruke. Okamžite sa začali množiť dohady o tom, že sa zasnúbila s aktuálnym partnerom Richom Paulom. Známy športový manažér, ktorý je tiež kamarátom viacerých hviezd amerického šoubiznisu údajne požiadal speváčku o ruku, no ani jeden z dvojice správu nepotvrdil. Teda, v zásade nepotvrdil.

Keď sa totiž pred pár dňami Adele objavila v talk-šou moderátora Grahama Nortona, vytrvalo odmietala jeho otázky o tom, či je zasnúbená. „Ako bežný pozorovateľ by som povedal, že si,“ uzavrel napokon konverzáciu Norton, na čo Adele reagovala so smiechom a rezignovane. „V poriadku.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KamerBloom (@kamerbloom)

Vyvodiť si z toho môžete, čo uznáte za vhodné. Jedno je však isté, vzťah britskej hudobnej umelkyne a amerického manažéra hviezd je stále veľmi intenzívny. Počas uplynulého víkendu zachytili dvojicu v spoločnom objatí na basketbalovom zápase, kde, samozrejme, Paul má zaručené miesto na exkluzívnych sedadlách v prvom rade. Adele s napätím sledovala zápas, komentovala dianie, ale celý čas sa akoby nechcela odtrhnúť od svojho partnera.

zväčšiť Speváčka Adele s prsteňom, ktorý mnohí označili... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Brit Awards 2022 Arrivals Speváčka Adele s prsteňom, ktorý mnohí označili za zásnubný.

Kým z jednej strany sedel po jej boku Paul, z druhej sa usadila ďalšia známa americká speváčka Mary J. Blige. S ňou jej britská kolegyňa tiež údajne živo konverzovala a dámy, ktoré spája hudobná brandža, si vraj padli do oka. Ktohovie, možno sa svet čoskoro dočká aj nejakého spoločného dueta.

Video
VIDEO: Speváčka Adele na cenách Brit Awards s veľkým prsteňom. Zdroj: Profimedia
Moderátorka Maya Jama v odvážnej kreácii Mônot.
Abby Roberts na Brit Awards 2022.
+20Speváčka Olivia Rodrigo na vyhlásení Brit...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #zásnuby #Adele #Mary J. Blige #Rich Paul

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...