Slávna speváčka Alla Pugačeva vraj odcestovala z Ruska

Informácie o tom, že 28. februára so synom a dcérou odletela súkromným lietadlom z moskovského letiska Vnukovo, sa objavili na platforme Telegram.

05.03.2022 17:39
Alla Pugačeva Foto:
Alla Pugačeva na archívnej snímke z roku 2018.
debata (15)

Zrejme najslávnejšia ruská popová speváčka Alla Pugačeva vraj začiatkom tohto týždňa odcestovala z Ruska. Informácie o tom, že 28. februára so synom a dcérou odletela súkromným lietadlom z moskovského letiska Vnukovo, sa objavili na platforme Telegram. Jej rodina alebo priatelia sa k veci nevyjadrili. Speváčka z Ruska údajne odišla v súvislosti s dianím na Ukrajine.

Ruská speváčka Alla Pugačeva. Čítajte viac Slávna Alla Pugačeva oslavuje 70: Stihla už päť manželov a 500 piesní!

Manažérka ruskej divy podľa portálu news.ru pripustila, že nemá aktuálne informácie o tom, kde sa Alla Pugačeva nachádza. Na internete sa objavili špekulácie, že 72-ročná speváčka s deväťročnými dvojčatami Garrim a Jelizavetou odletela do Spojených štátov, kde žije jej staršia dcéra Kristina Orbakajteová.

Ukrajina, Kyjev, ostreľovanie Čítajte viac 10. deň: Zelenskyj viní NATO z nečinnosti, Putin varoval pred bezletovou zónou

Pugačeva už niekoľko dní nezverejnila žiadny príspevok na sociálnych sieťach. Svoj názor na vojnu na Ukrajine verejne najavo nedala. Avšak jej manžel Maxim Galkin konflikt odsúdil a zožal potom kritiku zo strany mnohých užívateľov internetu, píše news.ru. Na svojom účte na instagrame zverejnil čierny štvorec a napísal, že sa „nedá vyjadriť slovami, čo cíti“. V príspevku tiež napísal „nie vojne“ a uviedol, že je v kontakte s príbuznými a priateľmi na Ukrajine. Podľa ruských médií bol Galkin jednou z prvých ruských známych osobností, ktoré sa ku konfliktu vyjadrili.

Rusko tvrdí, že na Ukrajine vedie „špeciálnu vojenskú operáciu“, termín vojna alebo invázia nepoužíva.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Alla Pugačeva

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...