Z koníčka je vášeň, ktorú obdivujú milióny! Kate vie, komu môže byť za ňu vďačná

Ako manželka britského princa často stojí 40-ročná vojvodkyňa Kate pred objektívmi fotografov.

09.03.2022 00:00
Denmark Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate.
debata

Vojvodkyňa Kate (40) má roky koníček, o ktorom sa všeobecne vie. Je vášnivou fotografkou. Ako manželka britského princa často stojí pred objektívmi, ale čas, kedy je na opačnej strane, si vychutnáva. Kto ju k tomuto koníčku priviedol?

Trojnásobná mama sa dokonca svojím koníčkom zapísala aj do kráľovskej histórie, keďže väčšina oficiálnych fotografií jej ratolestí, princa Georgea (8), princeznej Charlotte (6) a princa Louisa (3), pochádza práve od nej. Fotografie detí sú tak oveľa intímnejšie a uvoľnenejšie, keď za objektívom stojí mama. Na Instagrame kráľovskej dvojice či v médiách jej fotografie tak obdivujú milióny ľudí.

charlotte Čítajte viac Na mamu či na otca? Kate a William zverejnili nový záber Charlotte, oslavuje 6 rokov

Aktuálne môžu záujemcovia spoznať fotografie vojvodkyne aj na výstave "Life Through a Royal Lens“ v Kensingtonskom paláci, ktorá sa zameriava na vzťah kráľovskej rodiny k fotografii. Kate si pre výstavu vybrala tri vlastné fotografie svojich detí.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

Ako prezradila britským médiám Claudia Acott Williams, zamestnankyňa Historic Royal Palaces, charitatívnej organizácie, ktorá spravuje verejné časti paláca, k fotografovaniu Kate priviedol jej starý otec. „Jej starý otec bol veľmi dobrý fotograf,“ prezradila Claudia Acott Williams. "Keď bola vojvodkyňa Kate dieťa, ukazoval jej svoje diapozitívy. Bol to on, kto ju naučil fotografovať.“

Britain Wimbledon Tennis Čítajte viac A predsa Kate a William fanúšikov nesklamali! Nový záber oslávenca, princa Georgea, je tu

Peter Francis Middleton, otec Michaela Middletona (72), bol pilotom RAF. Zomrel 2. novembra 2010 vo veku 90 rokov, len pár dní predtým, ako Kate a William oznámili zasnúbenie. Po jeho smrti jeho rodina opisovala jeho veĺké nadšenie pre koníčky ako plachtenie, tesárstvo a fotografovanie. Svoju lásku k fotografovaniu preniesol aj na vnučku Kate pri jej mnohých návštevách u starých rodičov, uviedol btitský „Express“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....