Ďalší muž po boku krásnej Margaret Qualley? Sú spolu mesiace, lásku už viac netaja

Jej krásu zbožňujú filmári aj módni dizajnéri. Herečka a modelka Margaret Qualley je však bez debaty aj magnetom pre mužov. V zozname jej priateľov sa pritom vystriedalo niekoľko známych tvárí.

20.03.2022 00:00
Margaret Qualley Foto: ,
Herečka Margaret Qualley si obliekla model Chanel Haute Couture.
debata

Dcéra známej hereckej divy Andie MacDowellovej, ktorá si už stihla vybudovať vlastnú kariéru (naposledy skvelým výkonom v dramatickom seriáli Maid), sa objavila na nedávnom vyhlásení cien Asociácie amerických filmových kritikov. Pozornosť si však neuchmatol len jej romantický imidž v kreácii Chanel Haute Couture. Qualley totiž „debutovala“ v spoločnosti so svojím aktuálnym partnerom.

Herečka Mandy Moore prišla na vyhlásenie cien v...
Herečka Carey Mulligan prišla na vyhlásenie 27....
+42Juhokórejská herečka HoYeon Jung v kreácii...

Reč je o hudobníkovi Jackovi Antonoffovi, 37-ročnom talentovanom muzikantovi, ktorého meno tiež nie je svetu neznáme. Dvojicu zastihlo počas oficiálnej časti večera niekoľko objektívov. Hoci na červenom koberci spoločne nepózovali, v sále pri prestretých stoloch už sedeli jeden vedľa druhého a o pár minút neskôr sa veľmi nežne bozkávali pred viacerými očitými svedkami.

Debut však vlastne nebude až takým prekvapením, keďže o ich vzťahu sa šuškalo už od leta minulého roka. Vtedy prvýkrát videli múzu ateliéru Chanel v newyorských uliciach s Antonoffom, dvojica sa držala za ruky a užívala si mestskú prechádzku.

Antonoff bol v minulosti takmer šesť rokov partnerom herečky a scenáristky Leny Dunhamovej, ktorú dobre pozná aj Margaret Qualley. Zahrali si totiž spolu vo filme Vtedy v Hollywoode od Quentina Tarantina.

Dvadsaťsedemročná Margaret sa pred randením s hudobníkom a producentom stretávala napríklad s Petom Davidsonom, krátky vzťah prežila aj s hercom Shia LaBeaoufom či ďalším hercom Natom Wolffom.

Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #debut #Critics' Choice Awards #Margaret Qualley #Jack Antonoff

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...