Odstúpenie Desmodu zavarilo STV, v televízii sa rokuje o postupe

S odstúpením jedného z finalistov Eurovízie Slovenská televízia nepočítala. Po utorňajšom odchode skupiny Desmod a Lucie Novákovej z finálovej šestnástky v Mlynskej doline zasadla porota.

04.03.2009 11:39
Nela Pocisková a Kamil Mikulčík Foto:
Kto doplní víťazov piateho semifinále Eurovízie - Nelu Pociskovú a Kamila Mikulčíka? STV o rozhoduje.
debata

„Slovenská televízia postupuje podľa štatútu súťaže a v týchto chvíľach rokuje 7-členná porota, ktorá určí náhradníka za skupinu Desmod do národného finále Eurosongu. Konkrétny výsledok by mal byť známy dnes vo večerných hodinách, najneskôr zajtra ráno,“ informoval v stredu PR manažér Jednotky STV Martin Kontúr.

Členovia skupiny Desmod sa po svojom odchode vyjadrili, že prenechávajú finálové miesto Petrovi Cmorikovi, ktorému postup ušiel len o pár hlasov a podľa nich si ho zaslúžil. Manažér speváka neskôr povedal, že si gesto Desmodu vážia, ale Cmorik sa do súťaže nevráti.

„Z akého dôvodu by sme sa tam mali vracať, keď porota nepovažuje jeho pieseň za vhodnú reprezentovať Slovensko. Aby sme spievali v hlavnom vysielacom čase zadarmo? Peter sa momentálne naplno venuje príprave svojho nového albumu,“ uviedol v utorok pre Pravda.sk Šebo.

debata chyba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...