Manželka herca Willa Smitha prelomila mlčanie! Ste zvedaví na jej vyjadrenie?

Kto však čakal dlhé vyhlásenie, či opis agresívnej reakcie jej manžela počas oscarovej noci z jej pohľadu, zostal sklamaný.

30.03.2022 11:56
Oscar 2022, Will Smith, Jana Pinkett Smith Foto: ,
Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett Smith prichádzajú do Dolby Theatre v Los Angeles pred odovzdávaním ocenení Oscar 2022.
debata (9)

Facku, ktorú Will Smith uštedril moderátorovi Chrisovi Rockovi počas udeľovania Oscarov, už oľutoval, ale americké médiá sa incidentom stále zaoberajú. Postupne sa totiž prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrujú na tému neakceptovateľného násilia mnohé celebrity.

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Čítajte viac Je to neospravedlniteľné, ľutuje facku Will Smith. Žartovať o zdraví manželky však bolo veľké sústo

Ticho po udeľovaní Oscarov prelomila aj manželka Smitha, Jada Pinkett Smith, ktorá sa ozvala prostredníctvom Instagramu. Kto však čakal dlhé vyjadrenie, či opis situácie z jej pohľadu, zostal sklamaný. Herečka napísala len jednu vetu v znení: „Toto je čas liečenia (zotavenia) a ja som pripravená“.

Čo sa počas oscarovej noci udialo? Smith, ktorý neskôr v rámci večera získal cenu pre najlepšieho herca, počas odovzdávacieho ceremoniálu vstal zo svojho miesta v sále a na pódiu dal komikovi Chrisovi Rockovi facku. Potom naň už zo svojho miesta dvakrát zareval "neber si do svojej hnusnej huby meno mojej ženy!“.

Video

Reagoval tak na vtip o oholenej hlave svojej manželky Jady Pinkettovej-Smithovej. Chris Rock pred kamerami komentoval jej vzhľad s otázkou, či sa chystá na nakrúcanie G.I. Jane číslo 2. Narážal tak na film s herečkou Demi Mooreovou, pre ktorý si kedysi v minulosti vyholila hlavu úplne dohladka. Jada Pinkett-Smith je chorá, trpí alopéciou a pre hormonálnu poruchu jej vypadávajú vlasy. O svojej diagnóze pritom viackrát verejne hovorila.

Herečka a speváčka Zendaya na červenom koberci...
Herečka Zoe Kravitz v šatách z dielne Saint...
+58Herečka Naomi Scott na vyhlásení Oscarov v...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Will Smith

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....