Divoký žúr po OTO-vi: Petöová a Halčáková to roztočili na parkete

Hlavní víťazi večera OTO 2008 sa zväčša venovali novinárom a médiám, ale našli sa aj takí, ktorí si na afterpárty vychutnali divokú zábavu a tanečnú "funky" náladu.

12.03.2009 12:19
Karin Haydu, Sylvia Petöová a Zdenka Predná Foto:
Zľava: moderátorka Karin Haydu, herečka Sylvia Petöová aj speváčka Zdenka Predná sa na parkete výborne zabávali.
debata

Párty sa rozbehla pár minút po polnoci a svoje tanečné umenia na parkete za sprievodu zvukov kapely Funkiez otestovala napríklad moderátorka Erika Barkolová s priateľom Radom či Karin Haydu. Keďže obe dámy prišli v róbach až po zem, schopnosť pohybu mali predsa len obmedzenú.

To sa však nedalo povedať o herečke Sylvie Petöovej, známej zo seriálu Ordinácia v ružovej nálade, ktorá prišla v obľúbených nohaviciach a kožených čižmách. Na tanečnom parkete sa zmenila doslova na hurikán rytmov a obdivne na ňu pozerali aj ďalší hostia.

Galéria z galavečera OTO 2008 – kliknite

Zahanbiť sa však nedala ani Slávka Halčáková. Obe dámy vyzvŕtal v hoteli Carlton niekdajší moderátor hitparády na obrazovke TV JOJ Michal Sabo.

A kým niektorí oslavovali víťazstvo v cenách OTO, speváčka Tina oslavovala narodeniny. Jej kamarátka a členka skupiny Funkiez Alexandra Okálová si na to spomenula a tak pred všetkými hosťami zagratulovala sympatickej Tine a venovala jej jednu z piesní.

Janko Lehotský si zajamoval so Sašou Okálovou. Foto: Zdeno Gáfrik
Janko Lehotský a Alexandra Okálová Janko Lehotský si zajamoval so Sašou Okálovou.

Čokoládovej umelkyni robil spoločnosť priateľ. S polovičkou Dušanom dorazila a zabávala sa aj Zdenka Predná. A tam, kde sa tancuje, nemôže chýbať ani moderátor Bruno Ciberej. Pod pódiom v rytme funky vyzvŕtal kamarátku Lindu Wagnerovú.

Karin Haydu si užívala na parkete aj sama. Foto: Zdeno Gáfrik
Karin Haydu Karin Haydu si užívala na parkete aj sama.

Jedno z nečakaných prekvapení večera si však opäť nachystal Janko Lehotský, ktorý akoby chytal druhý dych. Po zábave, ktorú vyvolal na večierku po finále Eurovízie, sa rozšupol aj na OTO-vi a zaspieval si spoločne s kapelou Funkiez. Vidieť „jamovať“ bývalého člena Modusu a jedného z najplodnejších autorov slovenskej hudobnej scény bol rozhodne zážitok.

Diana Mórová a Maroš Kramár predviedli...
Na afterpárty po OTO-vi sa rozprúdila aj...
+9Moderátorka Karin Haydu šantila na tanečnom...
debata chyba

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...