Zvláštna kategória Zlatých malín pre Brucea Willisa bola chyba! Organizátori anticenu pre herca zrušili

Organizátori filmových anticien Zlatá malina sa rozhodli odobrať "ocenenie" hercovi Bruceovi Willisovi, ktoré dostal len pred pár dňami.

01.04.2022 12:00
Bruce Willis Foto:
Herec Bruce Willis.
debata (1)

Bruce Willis súťažil v špeciálnej kategórii len sám so sebou, keď usporiadatelia vyberali z ôsmich „zabudnuteľných filmov“, v ktorých vlani hral. Nakoniec zvíťazil sci-fi film Kozmický hriech, kde stvárňuje jedného z mužov, ktorí majú v roku 2524 zachrániť civilizáciu.

Bruce Willis Čítajte viac To najhoršie z filmov minulého roka! Zlaté maliny ovládol muzikál o Diane. Stálici Willisovi konkuroval LeBron James

„Po dlhom uvažovaní a zvažovaní sme sa rozhodli zrušiť cenu Zlatá malina udelenú Bruceovi Willisovi kvôli jeho nedávno zverejnenej diagnóze,“ uvádza sa vo vyhlásení spoluzakladateľov anticien – Johna Wilsona a Mo Murphyho. „Ak zdravotný stav niekoho ovplyvňuje jeho výkon, uznávame, že nie je vhodné dať mu Zlatú malinu,“ cituje vyjadrenie portál Deadline. Organizátori tak zrušili špeciálnu kategóriu, ktorá bola vytvorená výlučne pre Brucea Willisa.

willis koláž Čítajte viac Tri osudové ženy Brucea Willisa! Okrem Demi Moore to bola aj kráska z Pobrežnej hliadky

Rodina Brucea Willisa oznámila, že sa herec rozhodol ukončiť svoju hereckú kariéru. Lekári 67-ročnému Willisovi nedávno zistili afáziu, chorobu, ktorá ovplyvňuje schopnosť hovoriť a porozumieť reči.

Bruce Willis Čítajte viac Bruce Willis pre zdravotné problémy ukončil kariéru

„Ako rodina sme chceli s Bruceovými skvelými podporovateľmi zdieľať, že náš milovaný Bruce prechádza zdravotnými problémami a nedávno mu bola diagnostikovaná afázia, ktorá ovplyvňuje jeho kognitívne schopnosti,“ píše sa v príspevku na profile Rumer Willisovej. "V dôsledku toho a po starostlivom zvažovaní sa Bruce rozhodol ukončiť kariéru, ktorá preňho toľko znamenala. Je to pre našu rodinu veľmi náročné obdobie a sme veľmi vďační za vašu neprestajnú lásku, súcit a podporu.“

Bruce Willis a Demi Moore.
Bruce Willis a Demi Moore.
+3 Brooke Burns a Bruce Willis.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Zlaté maliny

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...