Aký otec, taký syn? Slávny rocker si prišiel po vlastnú hviezdu, podoba s potomkom prekvapila

V hudobnom svete pôsobia už celé dekády. S celosvetovým úspechom. Ten bol nedávno odmenený aj vlastnou hviezdou na Chodníku slávy v Hollywoode. Verejnosť však zaujal pri tomto momente venovanom formácii Red Hot Chili Peppers aj iný detail.

03.04.2022 00:00
Anthony Kiedis (vľavo) a jeho syn Everly Bear... Foto: ,
Spevák a muzikant Anthony Kiedis (vľavo) a jeho syn Everly Bear Kiedis počas odhalenia hviezdy pre kapelu Red Hot Chili Peppers na hollywoodskom Chodníku slávy.
debata

V posledný marcový deň si vlastnú hviezdu prišli prevziať zástupcovia slávnej rockovej kapely, v ktorých čele stál, samozrejme, spevák Anthony Kiedis. Toho čaká tento rok oslava okrúhlej šesťdesiatky, zo svojej energie a divokosti na pódiu však stále nič nestráca. O tom, že je však momentálne už omnoho pokojnejší spokojný otec rodiny, nebolo pochýb, keď sa po jeho boku postavil vlastný syn.

Kiedisa staršieho prišiel počas výnimočného momentu podporiť jeho syn Everly Bear Kiedis, štrnásťročný tínedžer, ktorého má rocker s partnerkou Heather Christie. Zaujímavý bol pohľad na objímajúceho sa otca so synom – je celkom jasné, že dvojica akoby si z oka vypadla.

zväčšiť Spevák a muzikant Anthony Kiedis (vľavo) a jeho... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Anthony Kiedis (vľavo) a jeho syn Everly Bear Kiedis Spevák a muzikant Anthony Kiedis (vľavo) a jeho syn Everly Bear Kiedis počas odhalenia hviezdy pre kapelu Red Hot Chili Peppers na hollywoodskom Chodníku slávy.

Teda, lepšie povedané, Everly Bear pôsobí ako otcova mladšia kópia. Či aj on pomýšľa na hudobnú kariéru, zatiaľ jasné nie je. Predsa len je ešte relatívne mladý. Jeho známy otec sa však nechal počuť, že ho podporí v akomkoľvek rozhodnutí jeho profesionálnej budúcnosti.

Legendárna rocková kapela Red Hot Chili Peppers zároveň pár dní pred odhalením hollywoodskej hviezdy na Chodníku slávy vydala nový album Unlimited Love. Do zostavy sa znovu vrátil priaznivcami milovaný gitarista John Frusciante, s ktorým kapela nahrala svoje najvydarenejšie albumy Blood Sugar Sex Magik, Californication, By The Way a v roku 2006 opus magnum Stadium Arcadium.

Štvorica sa zároveň vydá na svetové turné a v júni príde zahrať aj do Bratislavy. Vo štvrtok 31. marca dostala svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #syn #Red Hot Chili Peppers #Anthony Kiedis

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...