Camila Cabello si užila pláž s úsmevom a v mini-bikinách. Potom prišiel dlhý odkaz kritikom!

Ako medzinárodná hviezda sa ich jednoducho nedokáže zbaviť. Akonáhle sa speváčka Camila Cabello objaví na verejnosti, paparazzov má v pätách. Platí to aj pri návšteve pláže.

04.04.2022 00:00
Camila Cabello Foto:
Speváčka Camila Cabello na pláži v Miami na Floride.
debata (1)

Dvadsaťpäťročná hviezdu s kubánskou krvou v žilách zachytili počas piatkového popoludnia reportéri na slnečnej pláži, keď sa vybrala užiť si trošku relaxu a vlažnej vody pri pobreží. Cabello mala na sebe oblečené dvojdielne bikiny so zvieracou potlačou. Trojuholníky len pospájané tenučkými šnúrkami.

Napriek tomu, že byť neustále fotografovaná na pláži, asi nie je príjemné – speváčka nestrácala úsmev z tváre. Paparazzom dokonca v pár momentoch zapózovala. Keď sa však fotografie objavili online a na rôznych portáloch či sociálnych sieťach, okamžite sa rozmnožili aj zástupy kritikov a hejterov. Cabello musela reagovať.

zväčšiť Speváčka Camila Cabello na módnej prehliadke v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paris Fashion S/S 2022 L'Oreal Speváčka Camila Cabello na módnej prehliadke v Paríži.

„Dnes som dostala nové bikiny, celkom roztomilý outfit, dala som si lesk na pery a pred odchodom na pláž som nezjedla nič ťažké, pretože som vedela, že to bude v podstate celé jeden veľký photo-shooting,“ napísala speváčka. „Držala som svoje brucho tak pevne, až ma bolelo. Nedýchala som a sotva sa usmievala a celý ten čas som si uvedomovala, kde paparazzi stoja, že som nedokázala relaxovať a robiť to, čo máme robiť, keď ideme len tak von do prírody. Snažila som sa predstierať, že tam nie sú, ale nedokázala som to a zadržala som dych, až kým som sa nepresunla z lehátka do oceánu,“ opísala situáciu Cabello.

Dánska topmodelka a autorka vlastného...
Dídžej Diplo na pláži Miami Beach na Floride.
+8Dídžeji David Guetta (vpravo) s partnerkou...

„Ešte nie som v bode svojej cesty, kde by som sa dokázala na to všetko vys..ť. Intelektuálne viem, že to, ako vyzerám, nerozhoduje o tom, aká som zdravá, šťastná alebo sexi. Ale emocionálne? Správy, ktoré dostávam z nášho sveta, sú nahlas v mojej hlave,“ posťažovala sa speváčka, ktorú verejnosť pozná aj ako bývalú členku formácie Fifth Harmony. Za svoje slová na sociálnej sieti zožala množstvo pochvalných a podporných reakcií. Objavili sa však aj „hejteri“, ktorí stále komentujú Cabellovej postavu či výzor.

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky zo strednej školy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #kritika #Instagram #Miami #odkaz #Camila Cabello

+ Dnes ťažké jedlá vynechajte, zamerajte sa na ovocie a zeleninu.
Stanovte si svoj cieľ a pokúste sa k nemu aj...

+ Pravidelné cvičenie zlepší nielen vašu kondíciu, ale aj náladu.
Občas by ste potrebovali vypnúť a oddýchnuť si a...