Nebývam sama, prezradila Kaley Cuoco po rozchode s manželom. Koho u nej doma nájdete?

Nedávna premiéra druhej série projektu The Flight Attendant opäť priviedla pozornosť k herečku Kaley Cuocovej. Hviezda komediálneho seriálu Teória veľkého tresku je vďačným objektom aj pre svoje súkromie.

18.04.2022 00:00
Kaley Cuoco Foto: ,
Herečka Kaley Cuoco prišla na premiéru druhej série v šatách Kwiat.
debata

Sympatická blondínka v minulosti krátko randila s hercom Henrym Cavillom, predstaviteľom Supermana – ich vzťah však dlho nevydržal. To sa nepodarilo ani herečkiným dvom manželstvám – prvému s tenistom Ryanom Sweatingom a druhému s Karlom Cookom. Herečka však prezradila, že sama momentálne nežije.

Herečka Kaley Cuoco oblečená v šatách z dielne...
Herečky Zosia Mamet (vľavo) a Kaley Cuoco...
+3Cheryl Hines (vpravo) a jej dcéra Cat Young na...

Ako Cuoco uviedla v rámci jedného z promo rozhovorov k druhej sérii projektu The Flight Attendant, na čas sa jej spolubývajúcou stala herečka a kolegyňa Zosia Mamet. „Žije so mnou. Jej manžel Evan jej dovolil, aby sa na pár týždňov presídlila ku mne,“ komentovala Cuoco. „Veľmi si užívam čas s priateľmi, je to skrátka vzácny čas,“ doplnila tiež.

zväčšiť Herečky Zosia Mamet (vľavo) a Kaley Cuoco... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zosia Mamet (vľavo) a Kaley Cuoco Herečky Zosia Mamet (vľavo) a Kaley Cuoco spoločne na premiére novinky The Flight Attendant.

Pre reláciu Extra tiež herečka prezradila, že momentálne s nikým nerandí. „Veľmi si užívam čas s mojimi psami a kamošmi. Ale s nikým sa nestretávam,“ komentovala.

Druhá séria projektu The Flight Attendant má premiéru na obrazovkách HBO Max naplánovanú na 21. apríla. V podobnom čase by sa jej mohli dočkať aj slovenskí predplatitelia streamovacej služby.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Kaley Cuoco #kamarátka #Zosia Mamet

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...