Ostré slová matky Chrisa Rocka! Takto vnímala facku, ktorú jej synovi uštedril Will Smith na Oscaroch

Kauza oscarovej facky Willa Smitha, ktorú herec uštedril priamo na pódiu moderátorovi Chrisovi Rockovi za to, že žartoval o vzhľade jeho manželky, ešte stále celkom neodznela.

25.04.2022 12:00
94th Academy Awards, Oscar 2022, Chris Rock,... Foto: ,
Komik Chris Rock (vľavo) na pódiu v Dolby Theathe v Los Angeles počas udeľovania 94. ročníka cien Oscar reaguje na facku, ktorú mu prišiel streliť herec Will Smith za jeho poznámku o holej hlave jeho manželky.
debata (5)

Smith dostal od Akadémie filmových umení a vied (AMPAS) za svoje správanie už trest – na nasledovných desať rokov mu zakázala účasť na odovzdávaní Oscarov a všetkých jej ďalších podujatiach.

King Richard Čítajte viac Akadémia filmových umení zakázala Willovi Smithovi na 10 rokov účasť na Oscaroch

Aktuálne sa k incidentu vyjadrila mama Chrisa Rocka, 77-ročná Rosalie Rock, ktorá pracuje ako motivačná koučka. Útok na syna vnímala zvlášť citlivo, opísala to v rozhovore s moderátorkou Billie Jean Shaw. „Keď udrel Chrisa, udrel nás všetkých. Naozaj tým udrel aj mňa.“

Samotný Chris Rock (57) sa zatiaľ bližšie nevyjadril k momentu, keď ho kolega udrel päsťou do tváre. Aj jeho brat, Kenny Rock (42), ktorý je tiež hercom, v rozhovore pre Los Angeles Times na incident zareagoval: „Ponížil môjho brata. Nemal k nemu žiadnu úctu. Podľa môjho názoru zneuctil seba aj svoj odkaz,“ opísal správanie Smitha počas Oscarov.

Video

Ako mnohí iní, aj Rosalie Rock sledovala odovzdávanie cien na obrazovke. Ako opísala, krátko po facke si myslela, že situácia je zinscenovaná. Až keď Will Smith začal v hľadisku nadávať pochopila, aká vážna je situácia.

Oscar 2022, Will Smith Čítajte viac Polícia chcela Willa Smitha zatknúť priamo počas Oscarov! Prečo to neurobila?

Ako dodala, po udalosti zavolala svojmu synovi a povedala mu, že je hrdá na to, ako reagoval. Napriek tomu ju tento čin stále pohoršuje a to aj preto, že Will Smith sa Chrisovi Rockovi poriadne neospravedlnil. Ospravedlnenie na Instagrame opísala ako neosobné a silené. Podobný názor na hercovo ospravedlnenie má aj Kenny Rock: „Neakceptujem to, pretože si nemyslím, že to bolo skutočné. Myslím si, že jeho agent pre styk s verejnosťou a ľudia, ktorí pre neho pracujú, mu to pravdepodobne poradili. Možno by som to bral inak, ak by sa sa ospravedlnil, keď prišiel na pódium a prevzal si cenu, ale neurobil to,“ opísal pre Los Angeles Times.

Herečka a speváčka Zendaya na červenom koberci...
Herečka Zoe Kravitz v šatách z dielne Saint...
+58Herečka Naomi Scott na vyhlásení Oscarov v...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Will Smith #Chris Rock

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...