Princ Harry! Skvelé riešenie všetkých túžob a problémov herečky Meghan Markleovej

Autorka a odborníčka na kráľovskú rodinu Tina Brown sa vo svojej novej knihe zaoberá aj vzťahom, ktorý v britskej kráľovskej rodine za posledné roky vyvolal najväčší rozruch.

02.05.2022 00:00
Netherlands Invictus Games Foto: ,
Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
debata

Áno, reč je o herečke Meghan Markleovej a princovi Harrym. Ako tvrdí autorka v knihe, Meghan túžila po prestíži a uznaní. Harry bol riešením na jej „hlad“.

Keď sa princ Harry (37) stretol s vojvodkyňou Meghan (40), bola stále Meghan Markleovou, americkou herečkou, ktorá sa preslávila najmä rolou v seriáli Kravaťáci.

Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo  Sussexu,...
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo  Sussexu,...
+3Meghan, vojvodkyňa zo  Sussexu, dorazila do...

Autorka pre svoju novú knihu „Palace Papers: The Windsors, the Power and the Truth“ o uplynulých 25 rokoch kráľovskej rodiny oslovila 120 zdrojov, ktoré ju priviedli aj k nahliadnutiu do vzťahu Harryho a Meghan. Ako tvrdí, keď Meghan spoznala Harryho, videla v ňom nielen potenciálneho partnera, ale aj „riešenie všetkých svojich problémov“.

Vo veku 37 rokov bola ženou, ktorá „túžila po prestíži a zúfalo hľadala uznanie“. Napriek siedmim rokom v americkom seriáli Kravaťáci v Hollywoode výrazne neprerazila a veľké ponuky sa nehrnuli. Skutočnou hviezdou sa stala až po boku britského princa.

Netherlands Invictus Games Čítajte viac Meghan, ale takto ukrajinská vlajka nevyzerá! Vojvodkyňa si vyrobila riadny 'trapas'

Ráno po ich prvom rande hovorila Meghan s priateľom o Harrym, ako keby išlo o horúcu ponuku od jej agenta. "Zniem ako blázon, keď hovorím, že by to z toho mohlo niečo byť?,“ cituje denník The Sun z knižnej novinky.

Ako sa ďalej v článku uvádza, producenti Kravaťákov ju milovali, pretože nikdy neodmietla reklamnú príležitosť. V knihe autorka tvrdí, že požiadala novinárov, aby „dostali príbehy o nej do britskej tlače“, dôrazne ich upozorňovala na svoj malý prejav v OSN. Snažila sa samú seba "predať“ médiám ako herečku, humanistku aj trendsetterku, uvádza autorka.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...