Farna o triumfe na cenách Anděl: Usmievam sa ako banán a dúfam, že ma ocenia

Speváčka Ewa Farna nemohla chýbať na stredajšom vyhlásení hudobných cien Anděl. A neodchádzala domov s prázdnymi rukami.

29.04.2022 10:00
Ewa Farna Foto:
Speváčka Ewa Farna dorazila na ceny Anděl v elegantnej nohavicovej kombinácii.
debata

Farnu ocenuli ako sólovú interpretku za album Umami. Vyšiel v novembri 2021 a je piatou štúdiou speváčky, ktorá album uviedla pilotným singlom Tělo. Na margo ocenenia následne reagovala aj s ospravedlnením: „Som šťastná, veľmi som si to priala, akurát som si nič nepripravila a nepoďakovala som sa úplne všetkým, ktorým by som poďakovať chcela a mala.“

Katarína Knechtová Čítajte viac Móda z Andělov: Farna s copmi po zadok, elegantná Knechtová a najzvodnejšia dáma? Známa kráska bola ako bábika!

„Vždy sa usmievam ako banán na tvári, že je to super, ak to niekto ocenil, čo mám za tých pár sekúnd povedať. V tom momente som v takom strese a zaleje ma vlna vďačnosti. Som rada, že som si to mohla užiť tu v pohodlnom kresle a sledovať celý prenos,“ povedala Farna, ktorá sa pred necelými dvoma mesiacmi stala tiež dvojnásobnou mamou.

Na slávnostnom večere v stredu sa predviedla v nohavicovej kreácii a tope s dlhými rukávmi. Módu ďalších dám nájdete v našej galérii nižšie.

Moderátorka Emma Smetana na hudobných cenách...
Moderátorka Emma Smetana na hudobných cenách...
+4Speváčka Ewa Farna dorazila na ceny Anděl v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #úspech #Ewa Farna #Anděl

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...