Tori Spelling oslávila narodeniny predčasne na dámskej jazde! Výsledok? Donne bolo veselo...

Bez manžela, ale za to v spoločnosti kamarátok v evidentnej dobrej nálade - herečku Tori Spellingovú zachytili kamery v uličkách Los Angeles, keď sa vracala z nočného záťahu.

14.05.2022 13:30
2021 Jingle Ball Los Angeles - Arrivals Foto: ,
Herečka Tori Spelling.
debata

Niekdajšia hviezda seriálového hitu Beverly Hills 902 10 si vyrazila do vychyteného podniku Catch LA, pričom fotografi na ňu striehli už počas príchodu. Zdá sa, že si museli počkať. Video vzniklo o pár hodín neskôr a zachytáva blondínku už v mierne pozdvihnutej nálade a kráčajúc smerom do auta v obložení takmer identicky vystrojených kamarátok.

Všetky dámy sa obliekli do čiernej farby – na Spellingovej, inak mame piatich detí, zaujme aj fakt, že si obliekla čiernu minisukňu a podprsenkový top, ktorý odhalil bruško. Na nohách má namiesto lodičiek či sandál masívne šnurovacie topánky.

Video
VIDEO: Tori Spelling cestou z dámskeho záťahu mieri domov.

Cestou do pristaveného automobilu sa Spelling priznala jednému z reportérov, že bola s „najlepšími kamoškami“ oslavovať. Herečku čaká presne v pondelok 16. mája dovŕšenie 48-teho roku života a ako sama povedala, „oslavujem predčasne moje narodeniny“.

2021 Jingle Ball Los Angeles - Arrivals Čítajte viac Donna z Beverly Hills si užila párty s princom Charlesom, stoj čo stoj chcel prísť do rodinnej vily Spellingovcov

Predsaviteľka Donny z kultového seriálu zo študentského prostredia mala mať podľa správ amerického bulváru opätovné problémy v manželstve a údajne sa už v jej vzťahu s Deanom McDermottom schyľuje k rozvodu. To však zatiaľ ani jeden z dvojice nepotvrdil, pričom McDermott iba nedávno zverejnil pochvalné slová na adresu svojej manželky a ich dcér. Urobil tak pri príležitosti Medzinárodného dňa žien.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #paparazzi #oslava #Tori Spelling #mall.tv

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...