Očarujúca a taká prirodzená: Steffi Graf na titulke Vogue! Jasne odpovedá na otázku, ktorá všetkých zaujíma

52-ročná tenisová hviezda Steffi Graf pózuje na titulke nemeckej mutácie magazínu Vogue. Jasne odpovedá na otázku, čo považuje v živote za naozaj dôležité.

31.05.2022 12:00
graf Foto:
Steffi Graf sa vo februári zúčastnila na podujatí jej nadácie Children for Tomorrow.
debata

Bývalú profesionálnu tenistku fotograf zachytil v elegantnom looku pozostávajúcom z károvaného kostýmu a svetlomodrej blúzky.

Decentný mejkap, rovnako ako doplnky, dotvárajú vzhľad slávnej športovkyne a dvojnásobnej mamy. Steffi Graf sebavedomo hľadí do objektívu, na perách jej pohráva jemný úsmev. Na ďalšom zábere, vo vnútri magazínu, má na sebe biely úplet, vlasy jej voľne padajú na plecia a ruky si drží vbok.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VOGUE Germany (@voguegermany)

V rozhovore vysvetľuje, že hoci pôsobí na záberoch sebavedomo, zdôrazňuje, aký ťažký bol pre ňu život na výslní Od ukončenia tenisovej kariéry sa stiahla, o súkromie sa delí len výnimočne. S Andrem Agassim (52) a dvoma deťmi Jaz Elle a Jaden Gil, žijú mimo záujmu médií.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VOGUE Germany (@voguegermany)

V súkromnom živote sa najúspešnejšia nemecká tenistka venuje tomu, čo je pre ňu naozaj dôležité: podpore detí. V roku 1998 založila nadáciu Children for Tomorrow, ktorá sa venuje psychoterapeutickej starostlivosti o deti a mladých ľudí, ktorí sa stali obeťami vojny, úteku a organizovaného násilia. „Deti sú naša budúcnosť a je nesmierne dôležité poskytnúť im čo najväčšiu pomoc,“ opísala v rozhovore aj v nadväznosti na situáciu na Ukrajine. Na otázku, čo je pre ňu v živote naozaj dôležité, tak skloňovala práve slovo deti.

Andre Agassi a Steffi Graf Čítajte viac Deti Agassiho a Grafovej sú už dospelé! Ste zvedaví, na koho sa viac podobá syn a na koho dcéra?

V rozhovore okrem iného povedala: „Myslím si, že každý z nás má zodpovednosť, či už je na očiach verejnosti alebo nie. Všetci máme zodpovednosť voči druhým,“ povedala sympatická športovkyňa. Ako dodala, po publicite nijako nebaží. „Počas mojej kariéry bolo pre mňa veľmi dôležité aj súkromie, čo môže mať niečo spoločné s tým, že som sa ocitla v takom mladom veku v centre pozornosti. Vo svojom súkromí sa cítim jednoducho pohodlnejšie a môžem sa sústrediť na to, čo je pre mňa dôležité.“

Steffi Graf sa v roku 2001 vydala za Andre Agassiho, v roku 2001 sa im narodil syn Jaden a v roku 2003 dcéra Jaz Elle, známa rodinka žije na ranči neďaleko Los Angeles.

Rok 1999: Záber na partnerov Andreho Agassiho a...
Rok 2005: Manželia Steffi Graf  a Andre Agassi...
+14Záber z roku 2006: Tenista Andre Agassi a jeho...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Steffi Graf

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...