Dojímavý moment Zeta-Jonesovej so synom: Som taká hrdá mama, rozplýva sa

Aj hollywoodske divy majú momenty, keď sa z nich stanú nadšené a hrdé mamy. Waleská rodáčka Catherine Zeta-Jones ho prežila pred pár dňami.

01.06.2022 00:00
debata

Päťdesiatdvaročná držiteľka Oscara sa na sociálnej sieti pochválila spoločnou fotografiou so synom Dylanom. Staršie z dvoch detí, ktoré má s manželom Michaelom Douglasom, zložilo povestnú „skúšku dospelosti“.

Dvadsaťjedenročný Dylan Douglas úspešne ukončil svoje štúdium na prestížnej Brown University. Spoločne so slávnymi rodičmi si užil v pondelok svoj veľký deň, aj s typickým hranatým klobúkom a v absolventskom talári.

Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z roku...
Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z roku...
+6Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z...

„Gratulujem môjmu chlapcovi, mojej pýche, mojej radosti, Dylanovi. Som na teba nevysvetliteľne hrdá a nadovšetko ťa milujem,“ napísala Zeta-Jones k záberu, kde sa ako usmiata a šťastná mama túli k synovi. Jej manžel Michael Douglas (77) pridal vlastnú fotografiu na svoj Instagram a tiež synovi pogratuloval.

Slávni hollywoodski manželia sú rodičmi dvoch detí. Okrem syna Dylana majú aj 19-ročnú dcéru Carys, ktorá sa v spoločnosti rodičov tiež často objavuje na verejnosti. Aj Carys momentálne študuje, no na záver svojho vzdelávacieho procesu si ešte bude musieť počkať.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Catherine Zeta-Jones #univerzita #skúška #ukončenie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....