Reese Witherspoon a jej exmanžel opäť spolu: Zviedol ich dokopy... synov diplom!

Od ich rozvodu uplynulo už dvanásť rokov, no vzťah dvoch hollywoodskych hviezd a bývalých manželov zostal priateľský. Určite aj pre dvojicu spoločných potomkov.

13.06.2022 10:09
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ️hilz (@ryanphillippe)

Americká herečka Reese Witherspoon a jej bývalý manžel, herec Ryan Phillippe sa nedávno objavili jeden vedľa druhého a dokonca takúto fotografiu zverejnili aj na sociálnej sieti. Dôvod je však celkom prozaický. Išlo o jeden z dôležitých životných momentov ich spoločného syna Deacona – ukončenie školy a získanie diplomu.

Obaja rodičia hrdo podporili svojho syna a dokonca tak neurobili na pôde školy, ale priamo u Phillippa doma. Práve tam totiž slávny tatko zinscenoval pre syna Deacona „domáci ceremoniál“, keďže Deacon sa nemohol zúčastniť na školskom z bližšie nešpecifikovaných dôvodov. Samotný Phillippe sa dokonca zahral na školského profesora a ďalší jeho dvaja kamaráti stvárnili školský zbor.

Školský diplom s menom Deacona Phillippa a potvrdenie o úspešnom ukončení štúdia však boli skutočné. A skutočná bola aj prítomnosť Reese Witherspoonovej, ktorá tiež zdieľala vzácny moment na svojom Instagrame a venovala synovi niekoľko obdivných slov.

Hoci herečka je dnes už druhýkrát vydatá a s manželom Jimom Tothom majú aj spoločnú ratolesť, s exmanželom Ryanom Phillippom ich spája kamarástvo a tiež okrem syna Deacona aj dcéra Ava (22).

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #škola #Reese Witherspoon #Ryan Phillippe #diplom #Deacon Phillippe

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...