Hviezdou kráľovských dostihov bola očarujúca dáma s priezviskom Middleton! Ale nie Kate

Slávne dostihy v Ascote privítali britskú aristokraciu aj smotánku. Nechýbali princ Charles ani Camilla.

16.06.2022 12:10
carole Foto:
Carole Middleton a jej mažel Michael počas dostihov v Ascote.
debata (1)

Hoci kráľovná Alžbeta II. chýbala na prvom aj druhom dni kráľovských dostihov v Ascote, zastúpili ju členovia kráľovskej rodiny – princezná Beatrice, Sophie, grófka z Wessexu, princ Charles s vojvodkyňou Camillou.

Princ Charles a Camilla počas kráľovských...
Princezná Beatrice a Zara Tindall počas...
+7Princ Charles a Camilla počas kráľovských...

Bol to práve koč Charlesa a Camilly, ktorý bol v popredí počas otvorenia dostihov. Podujatie sa do Ascotu vrátilo v plnej „paráde“ potom, čo bolo minulý značne obmedzené pre pandémiu koronavírusu.

zväčšiť Princ Charles, grófka Sophie  a  Camilla počas... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Britain Royal Ascot Princ Charles, grófka Sophie a Camilla počas kráľovských dostihov v Ascote.

Nechýbal ani mladší brat princa Charlesa, princ Edward a jeho krásna manželka Sophie, grófka z Wessexu, ku ktorým sa pridali lord de Mauley a lady de Mauley. Princeznú Beatrice sprevádzal manžel, Edoardo Mapelli Mozzi. Medzi hosťami zažiarila aj mama vojvodkyne Kate, 67-ročná Carole Middleton s manželom. V kráľovskej rodine má rodina Middeltonovcov dvere otvorené dokorán a sympatická 60-nička si práve vďaka láske ku koňom získala aj srdce Alžbety II. Carole Middleton si od svojej médiami sledovanej staršej dcéry požičala lichotivý model ružových šiat značky ME+EM v ktorom sa Kate ukázala minulý rok počas návštevy Škótska. A zažiarila v ňom na jednotku.

carol Middleton Čítajte viac Mama vojvodkyne Kate si získala kráľovnú Alžbetu II.! Neuhádnete, čím

Hoci sa kráľovná Alžbeta II. (96) nezúčastnila prvých dní dostihov Royal Ascot, predpokladá sa, že by mohla predsa len ukázať počas 5 dní trvajúceho podujatia. Rovnako, ako pri všetkých aktuálnych verejných vystúpeniach panovníčky, palác nemôže vopred informovať, či sa bude môcť kráľovná na podujatí zúčastniť, vzhľadom na jej pretrvávajúce problémy s pohybom.

Vivienne Jenner sa pýši svojím klobúčikom počas...
Návštevníčky sa pýši svojimi klobúkmi počas...
+11Návštevníčka sa pýši svojím klobúkom počas...

História slávnych dostihov sa píše už vyše 300 rokov (v auguste v roku 1711 prvé dostihy zorganizovala kráľovná Anna), ale silnú tradíciu má aj takzvaný „Ladies Day“. Prvý raz sa toto spojenie objavilo v súvislosti s podujatím v Ascote v roku 1823, kedy anonymný básnik opísal štvrtok, tretí deň podujatia v Ascote ako "Deň dám, kedy ženy, ako anjeli, vyzerajú priam božsky“. Dostihy v Ascote sú Britmi zvlášť vyhľadávaným podujatím s účasťou „smotánky“, ktoré sa každoročne tešia enormnému záujmu médií.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...