Samantha Fox, slávna hviezda 80-tych rokov, sa vydala! Áno povedala svojej partnerke

V apríli 2020 sa prvýkrát v médiách objavili informácie, že sexidol 80-tych rokov, Samantha Fox, sa plánuje vydať za svoju partnerku Lindu Olsen.

20.06.2022 09:17
Samantha  Fox Foto:
Samantha Fox na archívnej snímke.
debata (4)

Ako informuje Daily Mail, pár má svadbu už za sebou, vzťah urobili oficiálnym po štyroch spoločných rokoch.

56-ročná Fox sa svadobnou uličkou prešla v bielych šatách, keď si vychutnala svoj veľký deň s partnerkou Lindou potom, čo museli plánový sobáš pre pandémiu koronavírusu odložiť. Svadba sa konala v Epping Forest v Essexe.

zväčšiť Samantha  Fox a Linda Olsen na zábere z mája 2022. Foto: Profimedia
Samantha Fox Samantha Fox a Linda Olsen na zábere z mája 2022.

Pred pár mesiacmi speváčka napísala na Instagram k zverejnenej fotografii, ako nesmierne sa teší na moment, kedy sa zosobášia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @samanthafoxofficial

Na obrad nevesta dorazila v bielom taxíku zdobenom ružovými stuhami a kvetinovou dekoráciou v tvare srdca na kapote auta, pričom na ŠPZ-ke bol nápis – „Sam a Linda sa 18. júna 2022 berú“.

Čiernovláska Linda Olsen (48) sa stala partnerkou Foxovej potom, čo v auguste 2015 zomrela jej dlhoročná partnerka Myra Stratton, ktorá bola zároveň aj jej manažérkou. S Foxovou tvorila pár od roku 2003, podľahla rakovine.

Rodená Londýnčanka Samantha Fox začínala kariéru v šoubiznise ako modelka, keď sa už ako 16-ročná objavila v šteklivej póze v denníku The Sun, podobne ladené zábery peknej tínedžerky sa objavovali aj v ďalších magazínoch nielen vo Veľkej Británii.

V roku 1986 odštartovala svoju spevácku kariéru skladbou Touch Me, ktorá sa stala jedným z jej najznámejších hitov. Pieseň bola v tom období číslom jeden v hitparádach v niekoľkých krajinách sveta.

V roku 2019 sa Samantha Fox objavila aj na Slovensku ako hudobný hosť na multižánrovom festivale Nestville Open Fest 2019 v Hniezdnom.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Samantha Fox

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...